2777
2789
آره خواهر هزار تا م بیارن به کجاشون بر میخوره،،صد نسل شون تامین ه با حقوقایی که از باشگاهها میگیرن

شما بارداری 

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. یه مدت جزو قانون جذب بودم الکی نوشتم

آخی عزیزم حالا ایندفعه قانون جذب زیارت عاشورا رو امتحان کن ایشااله به زودی حاجت روا میشی

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

باشگاه بنویس ورزش کن خیلی تاثیر داره 

سلام عزیز دلم مبارک باشه مرسی که به یاد منم بودی منم امروز ی روز عقب انداختم منم مثل شما این ختم و میگیرم انشالله ک برا منم مثبت شه 

قربونت برم امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی و نی نی ات تو دلت جاش امن و امان باشه عزیزم

سلام عزیزم خوشحالم که تاپیکم رو خوندی راستش منم مثل تو خیلی بی تاب و بی قرار بچه بودم طوری که داشتم افسردگی میگرفتم از وقتی این ختم رو شروع کردم خیلی آرام شدم ی جورایی غرق زیارت عاشورا شدم و مطمئن بودم امام حسین دست رد به سینم نمیزنه و همین هم شد این ختم رو شروع کن مطمئن باش حاجتت رو میگیری به امید خدا