قربونه خدا برم یه عده از چاقی مینالن یه عده از لاغری😅من خودم یه مدت چون سر بارداریم چاق شده بودم افسردگی گرفته بودم تا اینکه دوسال بعد از زایمانم عمل کردم و الان خداروشکر وزن ایده ال و بدست اوردم امشب یه تاپیکی و دیدم که یکی از کاربرا گفته بود به خاطر لاغر بونش شوهرش بهش تیکه میندازه و ناراحته،خیلی واسش ناراحت شدم چون خودمم زمانی که چاق شده بودم خیلی ناراحت بودم و از خودم خوشم نمیود حالا فرقی نمیکنه چاقی یا لاغری زیاد بلاخره جفتش روحیه ادم و خراب میکنه ویهو یاد خاله ی خودم افتادم که بابت لاغر بودنش چقدر عذاب میکشید و افسرده شده بود و اینکه هر راهکاری هم که فکرشو بکنید انجام داده بود و کلی دکتر تغذیه و ...ولی همشون بی نتیجه بود یا اینکه ۲تا۳ کیلو اضافه میکرد یه مدت کوتاه اشتها داشت ولی بلافاصله بعد از قطع کردن مکمل هاش دوباره اشتهاش کم میشد و وزنش میومد پایین تا اینکه یکی از دوستای قدیمیش گفت یه کپسولایی هست گیاهی و دست سازه هرکی خورده نتیجه داده تو هم بخور ایشالله نتیجش و میبینی اونم با اینکه کاملا نا امید بود و میگفت اینم مثل بقیه الکی و چرت و پرته اما با اصرار دوستش گرفت در کمال ناباوری.....