2777
2789

چقد فرهنگت پایینه استارتر که تاپیک میزنی بعد هیچ جوابی نمیدی...متاسفم برای سطحِ فرهنگت...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ام ۴۶ کیلو بود سنشم ۳۷ بود یه پسره ۱۸ ساله داشت ۳دوره ی ۱ ماهه خورد تا به وزن ایده الش رسید اشتهاش فوق العاده خوب شد الانم ۵ سال میگذره اما وزنش ثابت موند و دیگه کم نکرد و همیشه هم دوستش و دعا میکنه 

شایدم بعضی از محصولا شمارو به وزن ایده التون برسونه ولی مطما باشید 50برابر ضرر به بدنت وارد کرده حال ...

اره ماهم خیلی بهش میگفتیم ریسک داره و نخور و شاید مخدر باشه و اینا چون واقعا میترسیدیم اما اون گوشش بدهکار نبود اما وقتی دیدیم نتیجه داده به یکی از فامیلامونم گفتیم اون واسه پیرش میخواست اما میگفت باید مطمئن شم خطر نداره که داده بود ازمایشگاه محتویاتش و ببینن خطرناک نباشه و اینا گفته بودن نه مشکلی نداره که پسرشم خورد و جواب گرفت

چقد فرهنگت پایینه استارتر که تاپیک میزنی بعد هیچ جوابی نمیدی...متاسفم برای سطحِ فرهنگت...

عزیزم شرمنده دخترم گوشی و ازم گرفت و گریه زاری کرد والا مردم ازار که نیستم جسارتا بخوام کاربرارو سرکار بزارم🙏

تبلیغ بوده.....واقعامتاسفم که باکلک وداستان دروغین میخوایین کسب درامدکنید....

عزیزم تبلیغ کیلو چنده چه داستان دروغی من فقط امشب چون اون تاپیک و دیدم و ناراحت شدم و احساس اون کاربر و درک کردم خواستم کسایی که از این موضوع اذیت میشن و راهنمایی کنم والا چه سودی واسه من داره و اینکه مگه سادیسم دارم بشینم داستان پردازی کنم واقعا چقدر دنیامون بد شده که همیشه و تو هرجا همدیگرو به چشم کلاهبردار و دروغ گو میبینیم با خودتون فکر کنید شاید یه درصد هنوز کسایی باشن که انسانیت حالیشون باشه😔

عزیزم تبلیغ کیلو چنده چه داستان دروغی من فقط امشب چون اون تاپیک و دیدم و ناراحت شدم و احساس اون کارب ...

عزیزم من ازنیت شماخبرندارم ان شالله که نیتتون خیره.ولی متاسفانه دروغ وتبلیغ اینقدزیادشده که ادم باورش سخت شده

عزیزم من ازنیت شماخبرندارم ان شالله که نیتتون خیره.ولی متاسفانه دروغ وتبلیغ اینقدزیادشده که ادم باور ...

بله درسته خیلی دنیای بدی شده درکتون میکنم ولی هنوزم هستن کسانی که بدون در نظر گرفتن منافع شخصی بخوان به بقیه کمک کنن،من واقعا فقط چون یهو یاد حال روحی خودم افتادم خواستم کمکی کرده باشم شما اگه تاپیکای قبلیمم بخونید میبینید من راجع به عمل لاغری خودمم خواستم به کاربرا کمکی کنم و راهنمایی کردم

اسمشو نمیدونین ولی حتما میدونین داخلش چیه دیگه!میشه بگین چه ماده ای داره که خیالم راحت بشه؟!

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜