But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
الحمدالله ک همسر من دوست نداره آرایش کنم فقط دست و صورتم تمیز و موهام همیشه مرتب هست . لباس هم پیراهن قرمز کوتاه نمی پوشم تاپ شلوارک یا تاپ با دامن میپوشم.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
شوهر من اصلا ارایش دوست نداره مییگه براام میکااپ کن که محو باشه ولی من عاشق انواع ارایشم😄هرچیم میگه رژ نمال من یه ته رژ کالباسی میمالم با یه کرم و رژگونه گللبهی رژگونه امو دوست داره با ریمل خودم عاشق ریملم مژه هاامم پره ولی گوشه چشمامو مژه دونه ای میزارم هر چشمو دوتاا خیلی تو چشم تاثیر داره یکمم سایه محو میزنم گربه اای ولی محوش میکنم که فقط حالت بگیره دستو پامم اکثرن لاک داره باید ببینی شوهرت چی دوست داره لباسم بیشتر اسپرت ولی بعضی وقتا خانمانه
زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜