2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدسی بلافاصله باید کف کنه؟ و ادرار اول صبح باید باشه؟

اره سریع کف کنه ادرار صبح باشه

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

من جمعه اقدام کردم خدا کنه باردار باشم یه پسر سالم خوشگلللل ای خداااااااااا اجابتم کن .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
منم ۴ روز دیگه موعدمه خیلی دلهره دارم میترسم باز این پریود لعنتی بیاد پریود خر اااااست

با اجازه استارتر

بچه ها خواهش میکنم به سوال منم جواب بدین😔

من الان ۷ ماهه منتظر نی نی هستم اما نمیشه

دوره آذر ماه من ۲۶ روزه بود

برای آبان ۲۸ روزه

برای مهر ۲۸ روزه

برای شهریور ۳۰ روزه

بود 

الان ۱۵ اذر اویل روز از آخرین پریودیم بود با توجه به اینکه دوره ام این ماه ۲۶ رکز بوده الان کی باید بی بی بذارم؟

درضمن امروز روز ۲۶ ام هستم 

منتظر باشم تا ۳۰ ام یا فردا بی بی بزنم؟ پریروز بی بی زدم منفی بود

منم ۴ روز دیگه موعدمه خیلی دلهره دارم میترسم باز این پریود لعنتی بیاد پریود خر اااااست

واقعا خر است☺

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
عزیزم شما ۱۲ روز پیش تخمکگذاری داشتی باید ۲ روز دیگه پریودت باشه ! ایشالا که بارداری عزیزم

ایشالله😍

من جمعه اقدام کردم خدا کنه باردار باشم یه پسر سالم خوشگلللل ای خداااااااااا اجابتم کن .

ایشالله به دوتا مون بده😍😁

نه روز از اخریا نزدیکی گذشته جواب میده تست؟

نميدونم دقيقا

٣روز اينا فك كنم تخمك بارور شده تو لوله فالوپه و بعد ٣يا٤ روزم ك ب رحم ميچسبه و هورمون اچ سي جي خودشو نشون ميده تو خون يا ادرار

تو نت سرچ كن چند روز بعد از لقاح بيبي نشون ميده من دقيق نميدونم

ایشالله به دوتا مون بده😍😁

عزیزم ترشحاتتون از کی شروع شده ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..