2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 79 پست
حالا جواب منو بدید چرا سوال میکنید باردارم یا نه😁😰

آخه ما که نمیدونیم😂 انشالله اگه به مصلحتت هست باشی😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

خب بی بی چک بزار عزیزم ایشالا خیره، من که این ماه بازم پوچ میره برا ماه دیگه دعا کن حامله شم بخدا اصلن نمیدونم دیگه بدون بچه با چی خودمو سرگرم کنم خسته شدم 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ۲۰ آذر تا ۱ دی میشه روز ۱۰ پریودت نه ۱۴

ببخشید عزیزم اشتباه کردم الان نگاه یادداشتم کردم ۱۸پری شدم😥

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
من تقریبا دوسال روی زمان تخمکگذاریم تحقیق وبررسی کردم درنهایت پیداکردم وهمونروز اقدام کردم،🤣🤣

اخر فهمیدی دقیقا روز تخمک گذاری چه زمانی میشه؟😂 ۱۴ سیکل میشه؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
خب بی بی چک بزار عزیزم ایشالا خیره، من که این ماه بازم پوچ میره برا ماه دیگه دعا کن حامله شم بخدا اص ...

سه چهار روز پیش زدم منفی بود فکر کنم هنوز زوده

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
ببخشید عزیزم اشتباه کردم الان نگاه یادداشتم کردم ۱۸پری شدم😥

آهان پس درسته روز ۱۴ تخمک گذاریت اقدام کردی.

پس ۵ روز به پریودت مونده😍

اخر فهمیدی دقیقا روز تخمک گذاری چه زمانی میشه؟😂 ۱۴ سیکل میشه؟

۱۳شد ببخشید ولی من همون روز که دکترم گفت اقدام کردم دیگه نمیدونم خودت حسابش کن😃😃

تو نت بود جوش شیرین ریختم تو ادرارم کف کرد نوشته اگه کف کنه نشونه بارداریه

نه عزیزم ، من هم پری نشدم تست جوش شیرینم کف نکرد ، تست کلم قرمزم صورتی شد ، فردا آزمایش خون برای بارداری دارم

ممنون میشم واسه  پیدا شدن گمشده من هم یک صلوات بفرستيد
۱۳شد ببخشید ولی من همون روز که دکترم گفت اقدام کردم دیگه نمیدونم خودت حسابش کن😃😃

دکترا چجوری میفهمن؟ با سونو میفهن یا همینجوری حساب میکنن؟

آهان پس درسته روز ۱۴ تخمک گذاریت اقدام کردی. پس ۵ روز به پریودت مونده😍

اره دیگه روز ۱۳هم شبش اقدام کردم

نه عزیزم ، من هم پری نشدم تست جوش شیرینم کف نکرد ، تست کلم قرمزم صورتی شد ، فردا آزمایش خون برای بار ...

ایشالله مثبت بشه

دکترا چجوری میفهمن؟ با سونو میفهن یا همینجوری حساب میکنن؟

عزیزم دکتر من با ترشح میفهمه

عزیزم دکتر من با ترشح میفهمه

یعنی وقتی ترشح زیاد میشه؟

من هرکاری کردم آخر نفهمیدم روز تخمک گذاریم کی هست🙁