2777
2789
یکی از دوستام میگفت یخبندونه راسته? شما کجایی هستین

سپیدانی 

آره دیگهههه   چون تازه برف زده 

یه چند روز بگذره  بهتر میشه 

تو آفتاب دااغ بیاید پیست 

خیلی بیشتر حال میده 

و آخر هفته هم وحشتناک شلوغه 

یه قانون تو اکیپ دختراهست که میگه:همیشه حق با اونیه که پریوده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه خوب که سپیدان هستی 😍 جاده اش میشه تردد کرد زنجیر چرخ لازمه?

نمیدونم 

من از این چیزا سر در نمیارم   

وای بابام ک بدون زنجیر چرخ میره بیرون !

یه قانون تو اکیپ دختراهست که میگه:همیشه حق با اونیه که پریوده   

سلام دوستان من دعانویس میشناسم خیلی کارش درسته بخدا الکی نیس من سالها پول به دعانویس دادم فقط پول گرفتن مشکلمو حل کردن خدا شاهده دروغ نمیگم مشکلم خیلی حاد بود ولی این دعانویس تونست حلش کنه گفتم به شماها هم بدم هر مشکلی ک داشته باشین حلش می‌کنه خدا خیرش بده شمارشو میزارم بهش پیام بدین 09053091834 

شمارشو به دوستام آشنایان دادم اونام مشکلشونو حل کرده 

خدا شاهده دروغ نمیگم 

سلام خوبید دوستان یه دعانویس میشناسم عالیه بخدا الکی نمی‌گم دستش خیلی خوبه پیش هر دعانویسی رفتم نتیجه نداد چندسال درگیر بودم خدا خیرش بده پیشش رفتم نتیجه داده شمارش و میزارم بهش پیام بدین 09053091834 خیلی مشتری براش بردم اونا هم نتیجه دیدن 

سلام خوب هستین من سالهاست یه مشکلی داشتم حل نمی‌شود پیش هر  دعانویسی ک بگین رفتم فقط ازم پول میگرفتن و نتیجه نمیگرفتم. دوستم دعانویس و پیدا کرد به من معرفی کرد نتیجه گرفتم خدا خیرش بده تونست حلش کنه الان هر مشکلی ک داشته باشم سری واسم حلش میکنه دست دعانویسه خیلی سبکه به فامیلامون معرفی هم کردم اونام نتیجه گرفتن شمارش و میزارم بهش زنگ بزنید بخدا نه کلکی هست نه دروغ میگم. گفتم اینجا شمارشو بزارم ک دوستان هم نتیجه گرفتن منو دعا کنید شمارش ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ اینه