2777
2789
عنوان

موی زاید

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست
برين پيش يه پزشك عمومى ازمايش بده اون از ازمايشا بهتون ميگه غدد يا زنان يا پوست

بیچاره به کلی اعتماد به نفسشو از دست داده تو خوابگاه همیشه روسری سر میکنه و مدل عربی میبنده که معلوم نشه هر روز بند میندازه یا کرم میزنه ولی فایده نداره انگار ابیاریش میکنن.میگه دوستام اذیتم میکنن میگن فلانی به ریشت قسم...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره به کلی اعتماد به نفسشو از دست داده تو خوابگاه همیشه روسری سر میکنه و مدل عربی میبنده که معلوم ...

چقدر بد عزیزم بره الکترولیز کنه،،خواهر من داره میره الان هم نازک شدن وهم کمتر شدن،،دختر عمه م خیلی داشت الکترولیز کرده چند ساله دیگه همه نابود شدن

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
چقدر بد عزیزم بره الکترولیز کنه،،خواهر من داره میره الان هم نازک شدن وهم کمتر شدن،،دختر عمه م خیلی د ...

عزیزم خودش میگه اول باید بدونم مشکل اصلیم چیه بعد می رم دنبال درمان.

عزیزم خودش میگه اول باید بدونم مشکل اصلیم چیه بعد می رم دنبال درمان.

خب بره دکتر زنان بهش میگه،،ولی حتما الکترولیز کنه

الکترولیز هزینه ش زیاده؟

نه هر بیست روز یبار ،،بستگی به تعداد موهاش داره،حدودا خواهر من سی تومن هر جلسه میپردازه

عزیزم اول باید یه دکتر عمومی بره مشکلشو بگه  دکتر براش آزمایش مینویسه بعد جواب آزمایشو ببره پیش دکتر، اون موقع دکتر بهش میگه بره پیش دکتر زنان یا پوست یا غدد

به خواهرت بگو سریع اقدام کنه تا براش مشکلی پیش نیاد و بشه با دارو درمانش کرد

زندگانی به مراد همه کس نتوان کرد...