2777
2789

کسی تجربه ای داره من شیاف انتی هموروئید پوماد آنتی فیشر و پود پسیلیوم و الکسی ژل استفاده کردم دکتر بهم داده دوتا دکتر رفتم بعد اتمام دارو دوباره در دام شروع میشه چیکار کنم اسم دکتر ستوده نیارو زیاد شنیدم کسی پیش ایشون رفته چ داروییهایی تجویز کردن

گلم پماد رکتول هم عالیه،۱۲ ساعت یه اپلیکاتور،تو آب گرم بشین اگه دردداری و اینکه من شربت لاکتولوزمیخورم خوبم،قرص سنالین هم عالیه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با روغن زیتون همون محل رو یه مقدار چرب کن شب ها موقع خواب

الو بریز تو اب هیس کن با همون اب بخور

سوپ و اش و غذاهای ابکی زیاد بخور

سرخ کردنی و ماست و دوغ کمتر بخور 

ماست و دوغ اگه میخوری با گل محمدی بخور

خیار بخور

من خیلی وحشتناک  اینجوری بودم  و ببخشید دستشویی رفتن عذاب بود با همینا  کامل خوب شدم  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

من هشت ماه درگیر بودم الان یاد گرفتم تا عود میکنه شربت لاکسی ژل میخورم و بعد از هر بار اجابت مزاج حتما حتما مقعد رو با شامپو بچه و آب گرم میشورم و رکتول میزنم بعدش. سریع خوب میشه

من هشت ماه درگیر بودم الان یاد گرفتم تا عود میکنه شربت لاکسی ژل میخورم و بعد از هر بار اجابت مزاج حت ...

دقیقا منم همین کارمه 😁

من هشت ماه درگیر بودم الان یاد گرفتم تا عود میکنه شربت لاکسی ژل میخورم و بعد از هر بار اجابت مزاج حت ...

یه کاردیگم میکنم ازتوالت فرنگی استفاده میکنم

ببین پاکیزگی و خشک بودن اون ناحیه خیلی مهمه.. بعدشم اینکه مدفوع باید روان باشه و پماد هم رکتول عالیه.. این سه تا رو رعایت کنی به مرور خودش خوب میشه.. البته گاهی از کمبود ویتامین هم زخم خوب نمیشه که باید قرص مولتی ویتامین بخوری مخصوصاااااا ویتامین ای.

ببین پاکیزگی و خشک بودن اون ناحیه خیلی مهمه.. بعدشم اینکه مدفوع باید روان باشه و پماد هم رکتول عالیه ...

آره دقیقا،منم همیشه با ژل شستشو میشورم وقتی تمیزه خیلی خوبه