2777
2789

بچه ها نظرتون راجب قانون جذب چیه؟ خودتون یا اطرافتون کسی امتحان کرده؟ ممنون میشم اگ اطلاعاتی دارین بگین❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

#متن_های1دقیقه : 

قانون جذب۳ مرحله دارد:

🦄درخواست: ابتدا انسان باید خواسته اش را عنوان کند،بطوری که الان از آن اوست و با آن کاری انجام می دهد و از داشتن آن لذت می برد، انگار همین حالا خواسته اش را دریافت کرده.

🦄احساس: سپس انسان باید احساس فوق العاده ای در مورد خواسته اش داشته باشد، یک نوع احساس شور و شوق ! بدین ترتیب انسان فرکانس ارتعاشی ایجاد می کند که خواسته خود را مانند آهنربا جذب می نماید.

🦄دریافت: و در آخر قانون جذب از طریق نیرویی طبیعی، مرئی و نامرئی کار می کند تا انسان را از طریق شرایط و رویداد ها به خواسته اش برساند.

@AsrarKaenat

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
من یه مدته دارم کار می کنم خوبه من که راضیم تغییرات خوبی برام به وجود اومده

عزیزم چطوری شروع کردی چیکارا میکنی مثلا؟ منم دلم میخواد شروع کنم نمیدونم چجوری و دقیقا چیکار کنم به منم بگوووو  

مننننن😊😊

بهترین چیزیه که دارم تجربش میکنم برو تو کانال امیر شریفی عااالیه

مهمترین چیز در دنیا ارتعاشه و ارتعاش یهنی توجه

چه منفی چه مثبت

بهرچیزی که توجه کنی میاد تو زندگیت

فکر کردن،دیدن،خوندن،گوش کردن،بو کردن اینا توجهه

توجه=غذای روح

مواظب غدای روحت باش

حستو همیشه خوب نگهدار با فکر کردن به چیزای خوب

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
مننننن😊😊 بهترین چیزیه که دارم تجربش میکنم برو تو کانال امیر شریفی عااالیه مهمترین چیز در دنیا ار ...

اتفاقا دارم کانالشو  ولی نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم میتونی کمکم کنی؟