2777
2789

میشه بگید کی شروع کردین وکی تموم شد؟

چند متره زیربناش وچقدر هزینش شد؟

ممنون میشم راهنمایی کنید😊

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

شهر با شهر

محله با محله فرق داره

چقدر سرمایه داری و...

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعید میدونم الان زیر 300تا بشه خونه ساخت

اوووووو. پس این آرزومم مثل بقیه آرزوهام به گور میبرم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

خونه ساختن سخت تر از خریدن و اصولا هزینه هاش بیشتر از اونچیزی میشه که براورد میکنن قبل ساخت ...اگر دنبال ساخت هستید ..لقمه بزرگی برندارید که وسطش بمونید چون یکی از اقوام ما مونده و الانم فروختش نیمه کاره

دختر من دیشب یه دونه خونه واسم ساخت ۲۵ هزار تومنم هزینه اش شد منم یه فوت کردم خراب شد زیر بناش رو دیگه نمی‌دونم سوال دیگه ای داشتی در خدمتم ⁦:-D⁩

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
شهر با شهر محله با محله فرق داره چقدر سرمایه داری و...

۲۰۰متر زمین دارم. که میخوام حدود ۱۲۰متر زیر بناش باشه. ماله خودمه وپدرمم کمک میکنه تو هزینه هاش یکمم پس انداز وطلا دارم. شهرستانم. 

دختر من دیشب یه دونه خونه واسم ساخت ۲۵ هزار تومنم هزینه اش شد منم یه فوت کردم خراب شد زیر بناش رو دی ...

ای جانم💜

بستگي داره چطور بستزي چقد پول داشته باشي

شوهر من كه ٩ ماهه ساخت قبل ازدواجمون البته ريزكاريش مونده بود كه با هم ازدواج كرديم پولمونم به رنگ و كاغذ ديواري و اينا نرسيد

خيلي سخته خونه ساختن خدا بتون كمك كنه

همسايه مون فقط يه گل گچ بري كرده تو راح پله ميگن ١٨ تومن شده

🤐 من ديكه حرفي ندارم

خدايا خودت حافظ پسرم باش
۲۰۰متر زمین دارم. که میخوام حدود ۱۲۰متر زیر بناش باشه. ماله خودمه وپدرمم کمک میکنه تو هزینه هاش یکمم ...

زمینو داری برای ۱۲۰ متر زیربنا گمونم تو شهرستان با۲۰۰ بتونی جمع و جورش کنی

ولی کیفیت عالی نمیشه

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
۲۰۰متر زمین دارم. که میخوام حدود ۱۲۰متر زیر بناش باشه. ماله خودمه وپدرمم کمک میکنه تو هزینه هاش یکمم ...

شروع کن خدا کمکتون میکنه 

دست رو دست بذاری که نمیشه 

حداقل برای رسیدن به آرزوت تلاش کن

مشاور بیمه هستم (اصفهان)