2777
2789

سلام همسرم واریکوسل داره یعنی ممکنه با وجود این مشکل آی یو آی کرد؟کسی بوده اینطوری و باردار شده باشه؟

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

فکر کنم بشه

چون خانمی بود دیروز میگفت میخوایم آی یو آی کنیم شوهرم واریکسل داره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم واریکوسل داشت تقویتی خورد خوددم برای امادگی تقویتی خوردم بعد دوماهم باردار شدم

تو رو خدا؟ای وای عزیزم بگو دارو چی می خوردن شوهرتون و تعداد اسپرم هاشون چقدر بود؟خدا خیرت بده یه کم امیدوار شدم

فکر کنم بشه چون خانمی بود دیروز میگفت میخوایم آی یو آی کنیم شوهرم واریکسل داره

جدی؟خدا کنه لااقل با این بشه چون خیلی دیگه تلاش کردیم الانم توی تخمکگذاری هستم و معذرت میخوام ترشحاتم شروع شده اما این ماهم حس میکنم  نمیگیره😔

تو رو خدا؟ای وای عزیزم بگو دارو چی می خوردن شوهرتون و تعداد اسپرم هاشون چقدر بود؟خدا خیرت بده یه کم ...

به خدا تعدا اسپرم و اینچیزاش رو نمیدونم فقط رفت ازمایش داد گفت واریکوسل خفیف دکتر گفت عمل نمیخواد تقویتی میدم ایشالله جواب بگیری که خیلی زود جواب گرفتیم. دایی همسرم واریکوسل داشتن رفتن دکتر اونام تقویتی خوردن الان پسر دوساله دارن. شوهرم قرص سیلین پلاس و قرص ویتامین E 400  خورد .... دکتر اورولوژی رفت این دارو داد برا دوناه که کمتر دوماه نتیجه گرفتیم.... 

صاحب کار همسرم میگفت منم واریکوسل داشتم تقویتی خوردم بعد یه سال بچه دار شدم نترس که خداروشکر برا ما زودتر جواب داد....

من خودمم قرص پروژسترون خوردم از روز چهارده پری برای تنظیم پری که دقیقا از وقتی خوردم دقیقا ماه بعد که شروع کردم قشنگ حس کردم تخمک گذاریم چه روزی البته یه روز درمیان حتما رابطه داشتیم به خصوص روز تخمک گذاری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
به خدا تعدا اسپرم و اینچیزاش رو نمیدونم فقط رفت ازمایش داد گفت واریکوسل خفیف دکتر گفت عمل نمیخواد تق ...

مرسی گلم مبارکت هم باشه ان شاءالله 

مرسی گلم مبارکت هم باشه ان شاءالله 

فدات انشالله شمام زود نی نی دار بشید ... فقط دعا کنید قلبش تشکیل شه و یه نی نی سالم داشته باشم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
جدی؟خدا کنه لااقل با این بشه چون خیلی دیگه تلاش کردیم الانم توی تخمکگذاری هستم و معذرت میخوام ترشحات ...

اصلا نه نیار 

انرژی مثبت به خودت بده 

میشه حتما مامان میشم 

حتما خدا بهم یه بچه سالم میده 

فقط اینارو بگو 😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اصلا نه نیار  انرژی مثبت به خودت بده  میشه حتما مامان میشم  حتما خدا بهم یه بچه سا ...

قربون دل پاکت بشم مرسی ان شاءالله خودتم زودی مامان بشی البته از روی امضات میگم شایدم تا حالا مامان شدی

سلام عزيزكم من همونم كه تو اون تاپيكت پيام دادم راجب حالت مني و واريكوسل، عزيزم پرسيدم از همسرم پارسال آز اسپرم داده (...Rapid) يعني سريعش ٢٤ بود بي تحركش ٤١

الان بايد تحركش چند باشه نرمال؟!

مرسي

سلام عزيزكم من همونم كه تو اون تاپيكت پيام دادم راجب حالت مني و واريكوسل، عزيزم پرسيدم از همسرم پارس ...

سلام گلم ببین عزیزم رِنج های هر آزمایشگاهی با اون یکی فرق داره ولی متاسفانه همین رو بدون که تحرک اسپرم همسرتون پایینه شما نمیتونی یه سر بری پیش یه طبیب طب سنتی؟من خودم طب سنتی خوندم اما پیش یکی رفتم که بهمون دارو داده فعلا خوب داریم پیش میریم