سلام دوستان توروخدا بیاین واسه حاجت دلم ی صلوات و یه آمین بگید ان شاءالله بحق امام زمان عج الله و بحق دعای خیرشما صلاح و مصلحت خدا با خواسته دلم یکی باش توروخدادعام کنید ان شاءالله بحق اباالفضل همتون حاجت روا شین منم ب خواسته دلم برسم اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم آمین
خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش