2777
2789
عنوان

اونجاییکه پلاسمای پلک انجام دادن بیان😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 31 پست
آره نقطه نقطه میسوزونه به نظرم خوبه از جراحی خیلی راحتره

ممنون عزیزم از راهنماییت هزینش چقد شد؟

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام ندادم،ولی خیلیا که انجام داده بودن راضی بودن خیلی خوبه دوست دارم انجام بدم،ازشون پرسیدم میگفتن یه جورائی حالت دائم داره مگه اینکه سن آدم بره بالا چروک بیوفته رو صورت که خب طبیعیه این موضوع .

میدونی من بینیمو عمل کردم ولی نوکش زیاد جمع نشده میخوام بدونم نتیجه میده؟کجا اینکارو کردی؟

برای بینی های گوشتی جواب میده 

تنهایے تان را با ڪسےقسمت ڪنیدڪه سال ها بعد ،شما را همین گونه ڪه هستیددوستـــــ بداردبا موے سپیدتان ،شیـار زیر چشمتـانو لرزش دستـــــ و دلتـــانـ
برای پلک و فهمبدم ولی برای بینی چکار میکنه وچه قیمت هست.بیحسی داره؟

برای کسایی ک بینی گوشتی دارن میتونن با این روش کوچیک کنن ولی تا ۱هفته باید ماسک بزنی حدودا فکر کنم جلسه ای۱۵۰باشه

ممنون عزیزم از راهنماییت هزینش چقد شد؟

من از نت برگ گرفتم 

تنهایے تان را با ڪسےقسمت ڪنیدڪه سال ها بعد ،شما را همین گونه ڪه هستیددوستـــــ بداردبا موے سپیدتان ،شیـار زیر چشمتـانو لرزش دستـــــ و دلتـــانـ
برای پلک و فهمبدم ولی برای بینی چکار میکنه وچه قیمت هست.بیحسی داره؟

برای بینی‌های گوشتی کوچیک میکنه آره با پماد 

کسی انجام‌ نداده.؟ موقع انجام بره من خیلی درد داشت 

استارتر جان مبارک باشه ممکنه جا و هزینه اش رو بگی. من چندجا خاطره خوب از نت برگ ندارم . میخوام مطمئ ...

مرسی من از نت برگ مشهدگرفتم عزیزم