من 26 سالمه ودیپلم دارم،بنظرتون الان برای ادامه تحصیل دیرنیست؟چه رشته ای خوبه برام بخونم حالاشایدبعدهابخوام کارکنم،خودم رشته های پرستاری واینارودوست دارم ولی دیگه به شرایط من نمیخورن اینا چون سخته قبولی دراین رشته ها
عزیزم برای ادامه تحصیل 60 سالگی هم دیر نیست چون یه 64 ساله لیسانسه خیلی بهتر از یه 60 ساله دیپلمه اس!فقط برای رشته ات ببین به چی علاقه داری من خودم از رشته های پیراپزشکی متنفرم!
پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم هر چی دلت میخواد بخون هیچوقت برای هیچی دیر نیست.به ده سال دیگه فکر کن.دلت میخواد ده سال دیگه اون چیزی شده باشی که همیشه دلت میخواسته یا اینکه ده سال دیگه با حسرت به گذشته نگاه کنی و بگی ای کاش از همین امروز شروع کرده بودی؟
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
عزیزم اصلا دیر نیست من توی ۲۴ شروع کردم به درس خوندم الان پشیمانم که چرا ادامه ندادم فقط فوق گرفتم امسال هم میخواستم ادامه بدم اما دیدم با بچه سخته بخون تا سر پیری حسرت این روزها رونخودی
خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
بعداحساس میکنم هیچی ازدرس نمیدونم دیگه،رشته خودم حسابداری بود ولی هرچی هم فکرمیکنم میبینم به پرستاری وپزشکس ودندانپزشکی علاقه دارم ولی خوب نمیخوام رویایی فکرکنم واقعا سخته تواین رشته هادرس خوندن،شوهرم ازنظرمال ساپورتم میکنه که آزاد هم بخونم ولی خوب این رشته ها تو آزاد هم کنکورمیخواد