2777
2789
عنوان

خانوم قشنگاا کیا لنز طبی دارن

496 بازدید | 9 پست

بچه ها چشمام خیلی ضعیفه رفتم دکتر گفتم نمیشه عمل کنید گفت نه سنت خیلی کمه اذیتم با عینک شما لنز طبی دارین اذیت نمیکنه چجوریاس چ قیمته

لنز خوبه ولی باید جنس خوب بخری فرش لوک‌ماکسیما این دو تا رو میدونم خوبه کلا لنز کره ای بخر بستگی به لنزت داره ولی بیشتر هفت هست ساعت چیمو امکان داره اذیت کنه

به امید روزای بهتر برای کشورم🖤

خواهرمن داره چندسال پیش نزدیک هشتصد شد 200تاجفته تاریخ ده ساله داره خیلیم باهاش راحته

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=78484309]لنز خوبه ولی باید جنس خوب بخری فرش لوک‌ماکسیما این دو تا رو میدونم خوبه کلا لنز کره ای بخر بستگی به ... ممنون بعد باید دکتر چشم لنز تجویز کنه یا ب درخواست خودمونه

۲۰۰تا چطور یعنی ممنون میشم بیشتر توضیح بدین

یه بسته ی صدتایی براش ساخت جفت جفت

چون لنز های طبی بعداز هربارمصرف باید دور ریخته بشه 

خواهرم ازصبح میزاره هیچ احساس سوزش یاخارشی هم نداره تااااا شب موقع خواب برمیداره میندازه دور

تازه مال خواهرمن معمولیه اگر شمابخواین براتون همونو میتونن رنگی بزنن یعنی یه لنز که هم شماره ی عینکتون باشه هم زیبایی باشه البته یکم گرون تر درمیاد

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
یه بسته ی صدتایی براش ساخت جفت جفت  چون لنز های طبی بعداز هربارمصرف باید دور ریخته بشه  ...

چرا یبار مصرف هزینش چقد شد البته ببخشید اینقد سوال میپرسم

چرا یبار مصرف هزینش چقد شد البته ببخشید اینقد سوال میپرسم

خواهرمن خودش اینجوری سفارش داده بود خب جشم جای حساسیه بعد اون گاهی مصرف میکنه نه مداوم 

بخاطر همون این مدلی سفارش داده

اون موقع نزدیک ششصد شد الان بااین اوضاع اقتصادی فک کنم گرون شده باشه