2777
2789
عنوان

کلاهبرداری ت ل گ رامی

80 بازدید | 9 پست

من همیشه از ت ل گ رام لباس و تاب و اینا میخریدم چون خوشگل بودن اما اینبار گیر یه کلاهبردار افتادم؛گفتم براتون تعریف کنم شما هم سرتون کلاه نره؛اولا که کلی لباس خوشگل با قیمت ارزون گذاشته بود وبعد هم تازه برا رد گم کنی گاهی میگفت موجودی فلان لباس تموم شد یا مثلا فقط سایز فلانش مونده

منم پول واریز کردم اما بعد یه هفته خبری نشد؛بهش پیام دادم گفت ۱۵روزه میرسه اما بعد ۲۰روز که نیومد فهمیدم کلاهبرداره؛بهش پیام دادم که گزارش میکنم به پلیس فتا؛اول جوابم رو نداد و سریع کانالش رو حذف کرد بعد منم گفتم زرنگ خانم از رو شماره کارتی که برات واریز کردم عین آب خوردن پیدات میکنن؛کارت به نام م.مشعورا  بود؛اونم ترسید و گفت شماره کارت بده پول رو پس بدم

از ترس درجا پود رو پس داد و با پررویی تمام گفت برو گمشو گدا گشنه؛یعنی یه دزد کلاهبردار اینا رو بهم گفت؛در این حد پررو!!!!! و بلافاصله بلاکم کرد؛من واقعا از سرزنش خانواده ترسیدم وگرنه قطعا به پلیس فتا گزارش میکردم؛دیگه هیچ وقت این مدلی اعتماد نمیکنم؛گفتم برای شما هم تجربه ای بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منم توو اینستا چندتا لباس بچه و اینجور چیزا دیدم یعنی سفارش ندم؟؟!! خیلی نازن اخه

ریسکه دیگه!!! منم این اولین بار بود که این بلا سرم اومد؛اگه میخوای اول یه تیکه ارزونشو سفارش بده بعد اگه واقعا به دستت رسید باقیشو سفارش بده

ریسکه دیگه!!! منم این اولین بار بود که این بلا سرم اومد؛اگه میخوای اول یه تیکه ارزونشو سفارش بده بعد ...

اخه دیدم کامنتارو خیلیا ازشون خرید میکننو پیام میدن 

یعنی ممکنه اونا دروغین باشه؟؟؟

اخه دیدم کامنتارو خیلیا ازشون خرید میکننو پیام میدن  یعنی ممکنه اونا دروغین باشه؟؟؟

ممکنه باشه؛ممکنه نباشه؛ولی اون کامنت های سرشار از تشکر و اینا قطعا دروغه؛تازه ممکنه برات بفرستن ولی جنس درجه ۳؛در حالی که تو عکس عاشقش میشی انقدر خوشگل ان