2777
2789

؟؟؟؟

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براي كارهاي پذيرش وبستري ميگن كسي باشه اون كارهارو بكنه

نوبت گرفتم برا فردا عصر کارای پذیرش اوکیه بخاطر درد و ایناش یا مثلا چیزی بینش لازم باشه کسی تهیه کنه این منظورمه

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
نوبت گرفتم برا فردا عصر کارای پذیرش اوکیه بخاطر درد و ایناش یا مثلا چیزی بینش لازم باشه کسی تهیه کنه ...

نه هيچي لازم نيست براي اين موارد 

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
منم می‌خوام انجام بدم نمی‌دونم دردش چقده؟چون میگن خیلی درد داره و هم اینکه پرسیدم گفتن سونوگرافی خصو ...

اگر تهراني با بيهوشيهم داره

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
آره عزیزم حتما یکی که باهاش راحتی ببر

بغیر از نوار بهداشتی چیزی دیگه ای هم لازمه؟

وااااااای منم فردا عکس رنگی دارم    

منم فردا عصر دارم نترس قوی باش...چند وقت اقدامی؟ من تقریبا یک سال و نیمه دوتام سقط داشتم

منم می‌خوام انجام بدم نمی‌دونم دردش چقده؟چون میگن خیلی درد داره و هم اینکه پرسیدم گفتن سونوگرافی خصو ...

ببین بدن تا بدن داریم من همینجا خوندم خانمی گفت نه درد داشته نه خونریزی بعدشم از زایمان ک بدتر نیس..من با همین اسم عکسرنگی شنیدم نمیدونم با سونو رنگی یکیه یا نه

من تنها رفتم طوریمم نشد ولی اونجا یه نفر ضعف کرد روی تخت درازش کردن بهش آب میوه و شکلات دادن فشارشو ...

درد و خونریزیت چقد بود؟