یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو تربیت ما اه کلمه ی بدیه مخصوصا به کسی که نمی شناسیم ... بله خب شاید جایی که هستید براتون لاکچری باشه ولی در کل خواستم بدونی لاکچری پونصد تومن خونه نیست حالا هم که کسی به شما این پولو نداده ایشالا بخری لاکچری هم بشی!
تو تربیت ما اه کلمه ی بدیه مخصوصا به کسی که نمی شناسیم ... بله خب شاید جایی که هستید براتون لاکچری ب ...
اوف تربيت ، خانوم با تربيت جان اولا كه بله منطقه ما عين شماهااا گرووون فروش نيستن و الحمدالله الانم بهترين خونه رو داريم و زندگي خوبي داريم دوماا اين ملياردهاا زياد داره رد و بدل ميشه خونمون ولي دست خودم ندادن اين همه منو هم ريپلاي نكن
دوست داشتن و محبت كردن هزينه اي نداره پس باهم مهربان باشيم همو دوست داشته باشيم حس و حالمون خوب ميشه امتحان كن😉 مجانيه جووووونم 💋
ایشالا که اعصابتون راحت بشه خخخ اگه ما ملیارد تو دستمون نمیچرخید که جای خوب که همه آرزو دارن نبودیم ...
يا خداااااا بابا پوستمو كندي ولم كن اره منم اعصابم نا ارومه شما از هامون اول دخالت كردي ريپلاي كردي اقاااا شما ميخواي پورشه بخري من نظري دادم نظرات شخصي خودمه و ربطي ب شما نداره عزيززم شما كه دم از تربيت ميزني چرا هي دخالت ميكني ولم كن ديگه عقده اي هستي ديگه
دوست داشتن و محبت كردن هزينه اي نداره پس باهم مهربان باشيم همو دوست داشته باشيم حس و حالمون خوب ميشه امتحان كن😉 مجانيه جووووونم 💋