2777
2789
دخترمنم مو نداره یجاهاش بلند یجاهاش کوتاه همه م میگن از ته بزنشون تا پر و یدست بشه😐

پر شدنشو قبول ندارم ولی باعث یکدستی میشه . 

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

عزیزم نگران نباش.پسر منم به دنیا اومد فقط یه کاکل طلایی داشت.ولی الان که پنج سالشه موهاش خیلی خوبه و همیشه به خاطر موهاش مورد توجه قرار میگیره.پر و لطیف و خوشرنگ.کوتاهشم نمیکنم زیاد حالت واسش برای همین خیلی قشنگه.منم مثل تو نگران بودم ولی دوسالگی موهاش خیلی خوب شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دكترشم گفتم بهش زينك داد 

خارجي هم خريديم روزي يك و نيم سي سي بهش ميدم 

قطره هاشو همه رو هروز ميدم 

ازمايش دادم همه چيش خوب بود 

الان ٢ ماهه دارم زينك ميدم ولي فرقي نكرده 

وای فداش 😍😍😍😍

خواهرزاده منم اینجوری بود جوری که تا پنج سالگی فقط چن تا شوید رو سرش بود تا دوسالگی که کچل مطلق بود 

دیگه دیدیم کچله و هیچ کاریش نمیشه کرد موهاشو زدیم یه هفته بعد کامل رشد کرد الان انقد پرپشته موهاش 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
شربتزینک بهش بده خییییییییییییییییلی تاثیر داره

واسه چیه شربت زینک؟من دخترم مریض شد اشتهاش کم بود دکتر  واسش نوشت ولی زیاد بهش ندادم

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
بخدا بردم ارايشگاه يكم كوتاه كرد در حدي كه گفت بيشتر كوتاه كنم پسرونه ميشه ولي هيچ فرقي نكرد 

کوتاهی فایده نداره اینکار را گفتم چندماه انجام بده عالیه حتی برای خودت هم حوصله داری انجام بده موها را پرپشت میکنه بینهایت

البته من یه کاریو از همون دوسالگی انجام میدم براش که معجزه کرده و من میبینم اینو.اونم  اینه که دو سه هفته یه بار موهاشو با روغن زیتون اصل یا روغن نارگیل تغذیه میکنم خیلی عالیه.یکی دو ساعت قبل حموم و بعدشم میشورم براش.خیلی موثره اینکارو بکن حتما.