2777
2789
عطاری اما خیلی کم پیدا میشه ، اینم بگم ک چپ چپ نگاه میکنه فروشنده ، من ک ب شخصه روم نمیشه بخرم 😅

به شو هرم بگم بخره چی؟نمیخام شوهرم بفهمه برا جمع شدگی میخام اخه شو هرم راضیه دم از گشادی نمیزنع .اما من بعضی موقع تورابطه حس نمیکنمش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم ماندگاری و د رمان داره و د رمانش همیشگی هس؟اب انارو شنیدم اما فک کنم چند ساعت دیگه ازبن بره اثر ...

اب انار ک اره موقتیه ، ماریانا اثر طولانی تری داره اما اگر دائمی میتوای لیزر انجام بده ۳ جلسه هر جلسه هم ۸۵۰ تومان تا چند سال هم میمونه

این جهان کوه است و فعل ما ندا ...

به شو هرم بگم بخره چی؟نمیخام شوهرم بفهمه برا جمع شدگی میخام اخه شو هرم راضیه دم از گشادی نمیزنع .اما ...

خوب ممکنه شوهرت از فروشنده مورد مصرفش رو بپرسه ، اما اگر توانایی لیزر رو داری بهتره لیزر انجام بدی بدون سروصدا ، خیلی راحته ۵ دقیقه بیشتر زمان نمیبره سرپایی هم هست

خوب ممکنه شوهرت از فروشنده مورد مصرفش رو بپرسه ، اما اگر توانایی لیزر رو داری بهتره لیزر انجام بدی ب ...

پولش خیلی گرو نع.شاید بشه سال دیگه رفت لیزر.د ر د داره؟ من زایمان  نداشتما.نمیدو نم چرا حس ش نمیکنم .

پولش خیلی گرو نع.شاید بشه سال دیگه رفت لیزر.د ر د داره؟ من زایمان  نداشتما.نمیدو نم چرا حس ش نم ...

اگر قصد بارداری و زایمان طبیعی داری پس لیزر رو فعلا فراموش کن ، ببخشید میپرسم از اول همچین احساسی داشتی یا تازگیا ؟