2777
2789

ذخیرم پایین-سنم بالای چهل -زیرفشار خانواده شوهر-زخم زبون واقعا چیکارکنم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد,خدایاشکرت  

برو آی وی اف همون یه ذره رو هم از دست نده

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

عزیزم من این دفعه که رفته بودم دکتر یه خانمی همراه من اومد تو که نتایج ازمایششو نشون بده برای ای وی اف میخواست دکتر بهش گفت مریض داشتم ذخیره تخمدانش صفر بوده سینه هاش درد میکرده فرستادنش برا مامو گرافی گفتن قبلش گفتن باید ازمایش بدی باردار نباشی وقتی رفته ازمایش باردار بوده دکتر گفت یه هفته پیش سزارینش کردیم...پزشکی حساب دو دو تا چار تا نیس...ان شالله شما هم به زودی طعم مادر شدن رو میچشید

دردم از یارست و درمان نیز هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستای خدا پر معجزه س.

عروس دایی من شدید تحت فشار مادرشوهرش بود و آزمایشات ذخیره تخمدان صفر رو نشون میداد،در کمال بهت سه ماه بعد اینکه بی خیال دکتر و دارو شد باردار شد و ب فاصله دوسال بعد باز حامله شد.الان دوتا پسر ناز داره

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
رفتم عزیزم گفت ذخیره پایین را آی وی اف نمیکنیم

دکتر درست و حسابی برو. تهرانی؟

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

عزیزم   چقد ناراحت شدم خدا کمکتون کنه 

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

من ذخیره م زیر یک بود 

یکسال تموم زندگیم شده بود غصه نمیخاستمم آی وی اف کنم نه خودم راضی بودم نه همسرم 

دیگه نه دکتر رفتم نه آزمایش دادم زدم به داروهای گیاهی و بادکش تخمدان  و البته بیخیالی سه ماه بعدش باردار شدم جنینم برام نموند

ولی بهم ثابت شد ای آزمایشا همش چرته .... من دیگه قید بچه رو زده بودم .... اگه همون موقع هم بهم نمیگفتن و انقد روش زوم نمیکردم باور کن باردار شده بودم 

الانم بعد از 4 ماه از سقطم دو هفته ست فهمیدم باردارم 

برام دعا کن بمونه برام منم 39 سالمه 

شماهم فقط بیخیالی طی کن و خودت و ببند به چیزای گرم 

بزار رحمت گرم بشه 

دمنوش میخک 

دمنوش ناخونک

دمنوش زنجبیل 

موز مغزیجات خرما

تو خونه شلوار بپوش 

لباست خیس شد سریع عوض کن 

رو غذات زیره بریز

شیر خالی نخور حتمن با عسل فاطی کن یا با خرما بخور

ماست - ترشی - دوغ خلاصه سردیجات و کلن حذف کن 

این کارم حتتتتما انجام بده 

سیاه دونه رو (درسته نه آسیاب شده ) با عسل قاطی کن صبح ناشتا ی قاشق مربا خوری بخور 

از روز اول پری تا بیستم

هسته های خرما رو بگیر توی تابه با روغن زیتون بزار رو حرارت تا نرم بشه سیاه دونه بهش اضافه کن زیرش و خاموش کن گوله گوله کن عصرا یکی خودت بخور یکی همسرت 

سیاه دونه ها رو بجو 

این کارم حتتتتما انجام بده  سیاه دونه رو (درسته نه آسیاب شده ) با عسل قاطی کن صبح ناشتا ی قاشق ...

ممنونم عزیزم انشااله ب نی نیت رابه سلامتی بغل کنی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد,خدایاشکرت  

عزیزم سریع برو ای وی اف ذخیرت چند بوده دوهفته پیش دختره با ذخیره تخمدان صفر تو بیمارستان دولتی با  یه عالمه آمپول با جنین بی اندازه بی کیفیت  که قابلیت فریز نداشت باآندومتریوز حامله شد