2777
2789

عزیزم منم ۱۵ دی اولین سالگردمونه قراره فقط کیک کوچک دونفره و رستوران کادو بهم 

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکاررمن اینه بشین ببین شوهرت چیکار میکنه چون سال اوله 

شوهرم ازم میخولد من بگم چجوری دلم میخواد..توهمه کارا فقط نظرم نو میهخواد..خودش تصمیم نمیگیره

میتونی روی میز مبلتو با برگهای گل قرمز به صورت قلب و توی قلب شمع وارمر بزاری و یه کیک هم به شکل قلب یا عکس  عروسیتون چاپ کنی و یه رستوران برید و کادو هم بخرید البته دونفره باشه بهتره چون اولین سالگردتونه 

برای تزئین خونه عکسای دونفره خاطره انگیزتو بروعکاسی چاپ کن 

بچسبون به ریسه از سقف آویزون کن ...

تموم از خودگذشتگیا و مهربونیا و محبت هاشو جمله جمله بنویس و تا کن  بزار توی یه شیشه در بسته 

بگو از امروز به بعد روزی یه دونه در بیار بخون

[QUOTE=78463088]چجور زوجی هستید ؟ شاد آروم جدی ....؟[/QUOTEجفتمون مععمولی..البته شوهرم خیلی شوخ

برید شهر بازی برای هم گل بخرید  قایق پارویی سوار شید برای هم کادو بگیرید کنار هم قهوه بخورید ی پشمک بگیرید دوتایی بخورید پیتزا بزنید عشقولانه در کنید  

من همسرمو می خواستم سوپراز کنم، از سر کار زود رفتم خوته و خونه رو تزیین کردم و کیک پختم، وقتی اومد اونم منو با کادویی که گرفته بود سوپرایز کرد

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....