2777
2789
عنوان

تفاوت بین کریسمس و سال نو

628 بازدید | 12 پست

کریسمس چه روزی است؟! | کریسمس روز میلاد مسیح است. خیلی ها کریسمس را با سال نو میلادی اشتباه می گیرند! تاریخ کریسمس امسال مثل هر سال، 25 دسامبر است، یعنی چهارم دی ماه. اما سال نو میلادی یک هفته بعد از کریسمس شروع می شود، اول ژانویه، که می شود 11 دی. پس امشب سال نو هستش نه کریسمس 

سال نوی مسیحیای عزیز مبارک❤️

لطفا صلوات بفرستید برا برآورده شدن حاجتم🙏❤️

هلاک خودمونم..‌.. کریسمس مبارک .. سال نوو مبارک .. عید مبارک .. هالو وین مبارک .. اعیاد شعبانیه مبارک .. عید غدیر .. نمیدونم سیزده دبدر.. سپندگان .. چهارشنبه سوری 

...پیگیر همش هستیم ولی چون هویتمونو گم کردیم میشیم افسرده ترین مردم ..

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا یه پیامو هی ریپلای میکنی😂🤷

آره چون همشون نیاز دارن یه بار بشنون ..کپی میکنم ..😉😉

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
عيد غديرو كه تبريك ميگفتن يه عده اعتراض ميكردن كه واي اين اعياد مال عرب هاست و فلان  حالا همون ...

عید غدیر واسه عربا نیس واسه مسلموناس

کریسمس واسه مسیحیاس

سال نو میلادی برای همه ی مردم جهانه

😊

اونجا سال نو میاد خوشحال میشن ما غمگین میشیم چون پول نداریم چیزی بخریم😊

بخاطر اینکه کشورای دیگه

ایام عید مثلا بوقلمون رسمشونه برای شب عید

تو اون تایم قیمتشو میارن پایین

ک فقیر و غنی دارا و ندار بتونن

بخرن عید بگیرن توانایی خرید داشته باشن این چیزا رو ارزون میکنن

اما ایران این چیزا رو چن برابر میکنن

میگن خب مردم مجبورن دیگه هر چقدر بکشیم روش میخرن