2821
2789
عنوان

سال 2019 مباررررک

454 بازدید | 67 پست

امیدوارم امسال سال صلح و صفا و سلامتی واسه جهان و جهانیان باشه......

فقر و ظلم و بدی رختشو برداره و بره....

جهانی زیبا داشته باشیم.😃😍

کسانی هم که میگن مگه ما ایرانی نیستیم پس به ما چه، تاپیک قبلیمو ببینن لطفا😊 

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر✋ خانوما میشه واسه اینکه فردا ازمایشم مثبت بشه یه صلوات بفرستید؟ *اللهم صل علی محم ...

چرا یه دونه؟😐😐

۵ تا برات میفرستم😉

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

سال نو مبااارررک هر کی هرچی میخواد بگه اصلا مهم نیس واسه من سال میلادی همیشه حس خوبی میده خیلی دوسش دارم😍😍😍😍

😁راستی تو تلگراام داره برف میاد به مناسبت سال نو ذوق کردم چه حس خوبیه کاش واقعا برف میبارید😍😍😍

عاشقتونم از خوده بچها ناف امریکام جدی تر گرفتین😁😁

ربطی به آمریکا نداره.

در تمام دنیا جشن‌ گرفته میشه.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

🎅🎅🎅🎈🎈🎈

امیدوارم تو این سال جدید به تمام خواسته هامون برسیم...

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
با اجازه استارتر✋ خانوما میشه واسه اینکه فردا ازمایشم مثبت بشه یه صلوات بفرستید؟ *اللهم صل علی محم ...

امیدوارم مثبت باشه

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
عاشقتونم از خوده بچها ناف امریکام جدی تر گرفتین😁😁

عاشقتم که اطلاعات که نداری هیچ حتی نمیری تاپیک قبلیمو ببینی که جای دیگه این حرفو نزنی

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز