من دوتا بچه دارم اولی شش ساله دومی نزدیک دوسالشه ولی نمیدونم چرا بیشتر وقتا احساس میکنم بچه دومم اضافس یا به خودم میگم کاش نمیزاشتم بچه دار بشم یا فک میکنم اصلا بچه من نیس یهو از کجا وارد زندگی من شد ولی خیلی دوستش دارم نمیدونم نکنه افسرده ام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم به این فکر کن که چقدر تک فرزندی بده مخصوصا برای بچه. خدا رو شکر کن که دو تا هستن.بعد هم به بنده خداهایی فکر کن که به هر دری می زنن بچه دار نمیشن.
در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست
این افکاروازذهنت بندازبیرون اون نخواسته شمابهش حیات دادی پس مثبت فکرکن چون این افکارمنفی روی رفتارت بابچت تأثیرمیذاره بگوخدایاشکرت بهم بچه سالم دادی.بنظرم یسربرواسایشگاه معلولین شایدنظرت عوض شه وقتی ببینی چ نعمتایی داری ومتاسفانه غافلی