2777
2789
عنوان

خداچرا منو نمیبخشیبهم نگاه کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست
اشتبا نکن ازدواج نکن منم بچه طلاقم از اولش بی مهری کشیدم با نبود مادر حرفای همه رو تحمل کردم و واسه ...

بخداوندی خدا قسم هیچ کس پشتم نیست همه منتظرن شکستمو ببینن بخداک اگه خارج بودم و دوست بودم یلحظم نمیموندم اما دلم میسوزه برای اینهمهزحمتی ک برای زندگیم کشیدم بخداهرذوز صد بار از همکارام و بقیه میشنوم ک میگن خوش بحال شوهرت و تاحالهرکی دیده پیشنهاد داده اماخدامیدونه ک من حتی لحظه ای فکر نکردم بخیانت یا ب دلبری برای مرد غریبه اما شوهرم اینارو نمیبینه هیچی انگارمنو نمیبینه اصااا واقعا راسته ک میگن ک باید بامردی ازدوتج کنی ک یا بی پدرمادرباشه یا تجربه دیده دعاکن برام ب ارامش برسم هیچکس پشتم نیست تازه نمک زخمم هستن

حالا تاكي قراره باهاشون زندگي كني؟كي ميخواين زندگي مشتركتونو شروع كنيدومستقل بشين

از خدامه زودتر اما انگارنه انگار شوهرم ک هیچی هرچیم میگم بروی خودش نمیاره خانوادشم خب کی خرج کنه برای دختر شون کی معامله یک میلیاردی کنه ندارن بمن میرسه ندارن بخدا..خدا نگذره ازشون  برام دعاکن خاهرتروخداا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش يه زماني در نظر بگير مثلا بگو تا تابستون بايد مستقل بشيم وگرنه من براي جدايي اقدام ميكنم،خيلي جدي باهاش حرف بزن،و به حرفت عمل كن،خداروشكر شاغلي و ميتوني گليم خودتو از اب بكشي بيرون،بخدا توكل كن