2777
2789
عنوان

هفته 40 بارداری بدون درد زایمان

1234 بازدید | 24 پست

فردا 40 هفتم تموم ميشه درد ندارم امروز کلی پیاده روی کردم میخوام بیمارستان دولتی زایمان کنم بعد از این باید چیکار کنم دلم نمیخواد با آمپول زایمان کنم 

انشاالله تا صبح دردت میاد بکدفعه شروع میشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بری چک ضربان قلب یه روز درمیان

بعد پیاده روی که میری پاهاتو گشاد گشاد بردار یکمم با ضرب راه برو

بعدشم قر کمر نیم دایره بده

پیاده روی روزی سه ساعت

من اینکارو کردم نشد

هفته ۴۱ رفتم امپول فشار زدم

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

کپسول سبز رنگه روغن کرچک بهم داد ماما

و کاهو خوردم و شوید و عرق کاسنی 

و اینکه معاینه تحریکی میکرد ماما واسه اینکه دهانه باز شه

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

مال منم خبری نیس امروز رفتم با درد شدید همون دوسانت هفته ی قبل بود خسته شدم دیگه منم چندروز دیگه میرم تو ۴۰ هفته

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
انشاالله تا صبح دردت میاد بکدفعه شروع میشه 

خدا کنه خسته شدم هر روز شوهرم از سرکار میاد میپرسه دردت نگرفت همه زنگ میزنن چی شد دنیا نیومد خودمم چون میترسم دعا میکنم زودتر تموم شه 

کپسول سبز رنگه روغن کرچک بهم داد ماما و کاهو خوردم و شوید و عرق کاسنی  و اینکه معاینه تحریکی ...

شما بعدمعاینه خون میبینین؟من هفته ی پیش دکترم معاینه کرد یکم لکه بینی داشتم امروز ماما منو معاینه کرد بدجور خون دیدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر