2777
2789
عنوان

همسرانه

177 بازدید | 8 پست

اولین قانونی که شما و همسرتان در تلخ‌ترین لحظات زندگی مشترک‌تان باید به آن پایبند باشید،

قانون  منع_توهین است.

نه شما و نه شریک زندگی‌تان، حتی در بدترین لحظات و در اوج عصبانیت هم حق ندارید به همدیگر و به خانواده های هم توهین کنید و از بدگویی خانواده به عنوان راهی برای کنترل شریک زندگی یا انتقام گرفتن از او استفاده کنید.

اگر همسرتان با شما بد رفتار کرده چرا باید همه حرف‌های ناخوشایندی که مادرش قبلا به شما زده بود را به رخش بکشید و در آخر هم بگویید: تو هم بچه همان مادری!!

مگر در همه روزهایی که شریک زندگی‌تان خوشایند‌ترین جملات را در مقابل‌تان به زبان می‌آورد به او یادآوری می‌کنید که خوب حرف زدن و مهربانی کردن را از چه کسی یاد گرفته است؟!

پس به‌خاطر عصبانیت حرفی نزنید که حرمت‌ها را از بین ببرد و شکافی میان شما ایجاد کند که بعدا از پس ترمیم کردنش برنیایید....

کاملا موافقم، موقع خوبی و آرامش کاری نداره توهین نکردن، مهم توهین نکردن و دل نشکستن زمان عصبانیته

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضخیم که نیستن ولی بلوندم نیستن،یعنی قشنگ قابل دیدن.مثه صورت یه زن نیستن دیگه

موهای صورت منم همینجوری هستن الان ده جلست که میرم تغییری نکرده خسته شدم .  فقط اون قسمتایی که ضخیم و هورمونی بودن از بین رفتن