2777
2789

قبول نیست؟؟؟؟روز ۲۹ پری....روزهای قبلشم زدم منفی بودن و منفی هم موندن ولی این یکی که روز ۲۹ زدم بعد از چند ساعت خط واضح انداخته نه هاله...

کسی اینطوری شده که واقعا باردار بوده باشه

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من همین ماه سه تا گذاشتم بعد از نیم ساعت دو خط شد و منفی بود چون پریود شدم

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

عزيزم من شنيدم تا يك ربع درسته 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم درسته یا نه ولی من ب لاوین رز اصن عتماد ندارم یکی دیگه بگیر

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
من همین ماه سه تا گذاشتم بعد از نیم ساعت دو خط شد و منفی بود چون پریود شدم

همین مارک لاوین رز بود عزیزم؟؟؟هر سه تاش مثبت شد بعد نیم ساعت؟؟؟

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم اون خطی ک واضح شده واسه خطِ کنترلِ خودِ بیبی چکه ک بعد خشک شدن نمایان میشه

محض اطمینان فردا صبح ناشتا یکی دیگه تست کن

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
لاوين رز خاصيتش اينه ك ديير رنك ميده

آخه تا نیم ساعت بعدش چک کردم منفی بود رفتم خوابیدم بیدار که شدم دوباره نگاش کردم واضحه واضح خط صورتی داشت

همین مارک لاوین رز بود عزیزم؟؟؟هر سه تاش مثبت شد بعد نیم ساعت؟؟؟

بله همین مارک قطره چکونی

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
عزیزم اون خطی ک واضح شده واسه خطِ کنترلِ خودِ بیبی چکه ک بعد خشک شدن نمایان میشه محض اطمینان فردا ص ...

نه خط کنترل نه...خط تست قشنگ صورتی شده