2777
2789
عنوان

بی احترامی خواهر شوهر

1936 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من 5 ماهه باردارم صب خواهر شوهرم زنگ زد ک ظهر بیا اینجا شامم خونمون باش بعد یکی از دوستاش تو خونع لباس میفروشه گفت میخام برم سمتش ..منم کفتم نرو تا منم بیام قبول کرد ..گفتم داداشت سرکاره مییخام غذا درست کنم گفت باشه فقط زود درست کردی بیا ک میخام برم.. من هول هولکی برنجم درست کردم ک حتی پیشم خراب شد اماده شدم قبل اینکه همسرم برسه خونه بش زنگ زدم گفت باشع خودم غذا میخورم ساعت 5م میام اونور بمون من پاشدم پیاده رفتم نفسم گرفت با این وضعم میرم اونجا تا مادر شوهرم تنهاس میگم بچه ها کو میگه رقتن بیرون زنگ زدم گفتم کجایین گفت با اون دوتا خواهر شوهرم رفتیم پیش فروشنده خیلی بم برخورد..گفتم تو منو کشوندی بعد خودت پاشدی رفتی من نفعمیدم چطور غذام اماده کردم شکم گرسنه پیاده پاشدم اومدم گفت خب بیا پیشمون اینجا ..کفتم مرسی خداخافظ از مادرشوهرم خداحافظی کردم اومدم خونه انقد ناراحتم ک نمیخام شامم برم خونشون دیگه ولی نمیدونم رفتارم درسته یا نه همسرمم اومد هیچی نگفتم بش فقط گفتم رفتم برکشتم.بتظرتون چ رفتاری کنم دلم نمیخاد دلخوری پیش بیاد کدورت بشه ولی میخام متوجه اشتباهشون بشن..بنظرتون ب همسرم بگم چون میدونم بیخبر بره اونحا جور دیگه قضیه بش میگن دوسم ندارم فک کنه خاله زنکم هرچ میشه سریع تخویلش میدم 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب همسرت بگو ولی ن حالت دعوا 

شامم نرو 

چیزی ک عوض داره گله نداره

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

حق میدم بهت عزیزم واقعا ب ادم بر میخوره 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
من نفهمیدم چی شد

بهش قول داده ک منتظرت میمونم باهم بریم خرید اینم تند تند آماده شده با شکم حامله بعد رفته دیده اون رفته خرید خودش 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

همینارو به همسرت بگو...

بگو با این وضعیتم گشنه وتشنه رفتم ولی خواهرت رفته بودن منم تنها بودم برگشتم...

شامم نرو ..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
کاش برا شما هم صبر کرده بودن😐

اصلا من مشکلم اون دوتا خواهر شوهرم نبود ک با اونا رفت یا اینکه اونا نموندن من قرارم با این خواهر شوهر کوچیکم بود پیش خودم گفتم خب اونا میرفتن تو میگفتی میمونم تا فلانی بیاد بعد باهم میایم

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..