2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک سعی میکنم محل نزارم

انکار وجود نداره

اخه ماله عوضی از ایناست ک میاد جلوت بده همه رو میکه قربون صدقت میره

بعد کافیه تایید کنی یا لبخند بزنی حرف خودشو میگه ت‌و زدی و میره همه جا میگه

بعدا هم حاشا میکنه

یادم تورو فراموش..

همکارم بالا دست ماست و هر خرابکاری خودش میکنه گردن نمیگیره و میندازه گردن من.... و اگه بهش بگیم اینکار اشتباهه بدش میاد و تلافی میکنه کارفرما هم خیلی به حرفش گوش میده متاسفانه و همه ازش بدشون میاد چون با بدجنسی و حیله و دروغ کارش رو پیش برده 

چیکارش کردی ... ترسیدم؟    

هیچی استعفا دادم راحت شدم .امیدوارم هرجا هست عاقبت رفتارای زشتشو ببینه.من مدیر بخش بودم از نبود من برای زایمان سواستفاده کرد بعد وقتی برگشتم زیر پامو خالی کرد.با اینکه مدیر عامل مخالف استعفای من بود ولی ترجیح دادم تو اون محیط مسموم نباشم

حالا شمما بگید چیکار کنم ... جدیدا هم بحثمون شده چون کارای خوبی که من 6ماه زحمت کشیدم رو بنام خودش ت ...

آدمای این شکلی زیادن .اگر مدیرت متقاعد نمیشه راهی نداری متاسفانه

آدمای این شکلی زیادن .اگر مدیرت متقاعد نمیشه راهی نداری متاسفانه

چند ماهه برگشته سر کارش باورتون میشه جوری زیراب مدیر داخلی و زد که الان خودش شده همه کاره؟ببین چقد ریئس چقد قبولش داره .... در صورتی که با زیراب زنی ه یه جا رسیده .... مدیر داخلی ما حدود 30 سال سابقه داشت و مردخوبی بود... 

چند ماهه برگشته سر کارش باورتون میشه جوری زیراب مدیر داخلی و زد که الان خودش شده همه کاره؟ببین چقد ر ...

دقیقا برعکس من.من میگفتم بمیر مدیر عاملم جون میداد میخوام بگم چقدر حرفمو میخرید ولی رفتم مرخصی این شخص با نهایت بدجنسی زیر پامو خالی کرد من حوصله مقاومت نداشتم