2777
2789

سلام 

خانمها من خیلیی به راهنماییتون احتیاج دارم ممنون میشم هرکس تجربه ای داره یا اطلاعاتی داره بهم بگه.

۱۶ روز پیش باسونوگرافی فهمیدم تخمک گذاری داشتم . یعنی الان ۱۶ روز از روز تخمک گذاریم میگذره . آخرین شبیم که اقدام داشتم همون شب بود .بعدش گاهی وقتا تخمدونام و زیر دلم تیر میکشید و گاهی تیر کشیدنش شدید میشد. هرچی گذشت این تیرکشیدنا کم تر و باشدت کمتری اتفاق میفتاد.۱۴ روز بعد از تخمک گذاری که باید روز پریود باشه یه مقدار درد پریودی گرفتم ولی پریود نشدم .از بعد اقدامم گاهی اوقات ترشح دارم. همین

الان ۱۶ روز ازتخمک گذاریم میگذره ولی هرچی بی بی چک میزنم منفیه!! امروزم منفی بود . 

الان نمیدونم چیکار کنم برم آزمایش بدم؟ صبر کنم مثبت بشه بعد برم؟ اصلا مگه ۱۴ روز بعد تخمک گذاری نباید پریود بشم پس چرا نشدم بی بی هم منفیه؟؟

چه ربطی به تخمک گداری داره..دوره هات چند روزس از موعدت رد شده یانه؟تا مثبت نشده بی بی الکی ازمایش نده

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی به تخمک گداری داره..دوره هات چند روزس از موعدت رد شده یانه؟تا مثبت نشده بی بی الکی ازمایش ند ...

من دوره هام نامنظمه کاملا .اصلا بدون دارو پریود نمیشم

ولی خب این ماه باسونو فهمیدم تخمک گذاری دارم .مگه از لحاظ علمی ۱۴ روز بعد تخمک گذاری نباید پریود بشیم؟

من دوره هام نامنظمه کاملا .اصلا بدون دارو پریود نمیشم ولی خب این ماه باسونو فهمیدم تخمک گذاری دارم ...

امپولی چیزی زدی برای ازادسازی تخمک؟اگه نزدی که وقتی پری هات نامنظمه پس اصلا شاید تاخیری نداشتی 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
من دوره هام نامنظمه کاملا .اصلا بدون دارو پریود نمیشم ولی خب این ماه باسونو فهمیدم تخمک گذاری دارم ...

خب بدنه دیگه یوقتایی بهم میریزه دیر میشه زود میشه هزار و یک چیز توش دخیله

من ماه اول اقدام که بودم با کیت تخمک گذاری اقدام کردم و با اینکه همیشه پریودام کاملا منظم بود تا 5 روز بعد از موعدم پریود نشدم ولی بیبی چک ها منفی بود. فکر می کردم باردارم که روز 6 تاخیر پریود شدم. به نظرم تا بیبی چک مثبت نشد یا هاله ننداخت آزمایش نده.