2777
2789

خانوما راهنمایی لازم دارم، روزشنبه رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت تخمک آزاد شده ولی اومدم خونه کیت تخمک گذاری استفاده کردم فقط یه خط پررنگ شد، بخاطر حرف دکتر اون شب اقدام داشتیم، خیلی پسر دوس دارم الان نمیدونم درست بوده یا غلط؟

امکان داره روز تخمک گذاری کیت منفی بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون روزی ک تخمگذاری داشتم با دو مارک کیت تست زدم 

یکیش منفی بود یکیش مثبت

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
سونو دقیقتره از کیته بابا خیالت راحت...کیتا اکثرا اشتباهن

آخه به یکی از همکارام گفتم، گفت ممکنه تخمک آزاد شده باشه ولی تخمک نارسی بوده باشه، تخمک آزاد میشه طول میکشه بالغ بشه؟

آخه به یکی از همکارام گفتم، گفت ممکنه تخمک آزاد شده باشه ولی تخمک نارسی بوده باشه، تخمک آزاد میشه طو ...

تخمک تا بالغ نشه که ازاد نمیشه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
خیلی گیج شدم، ممکنه کیت بخاطر اینکه تخمک دیگه آزاد شده بوده منفی شده باشه، چون تو دستور العمل میگه ق ...

ببخشید من کیتم منفیه ولی تو سونو فولیکول دارم hcgزدم ولی باز منفیه چیکار کردین شما؟

ببخشید من کیتم منفیه ولی تو سونو فولیکول دارم hcgزدم ولی باز منفیه چیکار کردین شما؟

سلام ببخشید من بافولی 18 امپول اچ جی سی زدم ولی بعد36ساعت ازامپول هنوزم کیتم منفیه بنظرتون یعنی هنوز ازادنشده؟به کیت اعتمادکنم یانه؟