2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم نی نیم

135 بازدید | 17 پست

پارمیس یا رونیکا؟

‌خیلییی گیجمممممـ..بین این دو و بقیا اسم ها

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهور😍

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

ما امسال 4 تا نی نی اردیبهشتی داشتیم 3 تا دختر یه پسر ک  تو تاریخای 4 و 5 و8 و 12 اردیبهشت بدنیا اومدن اسم دخملا 

بنیتا 

راشین 

آوینا 

ولی بنظرم پرنسا هم قشنگه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یه سر بزنم به تاپیکام. همش نظر سنجی اسمه😅😄 یادش بخیر. 

من عاشق اسم ماهک و رونیکا بودم. همه دوست و اشنا و فامیل و البته شوهرم گفت ماهک خب نیس. بعد گفتم رونیکا بهم گفتن پسفردامسخرش میکنن میگن روبیکا . 

احه رونیکا معنی خیلی نازی داره. یعنی دخترزیبارو.  اسم هم رو ادم تاثیر میزاره بلاخره. 

اخرش بین دو اسم آوینا و نیکا استخاره کردیم، دراومد نیکا. دوبار هم استخاره کردیم. هر دوبار نیکا شد. 😊😍

ایشالا به سلامنی زایمان کنیو اسم قشنگی هم رو گل دخترت بزاری .

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
اسمهاي سنگين واجبه براي ني ني هاتون بزاريد

بالاخره بزرگ میشن خب

البته پارمیس یکم نرمال تره بنظرم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
بالاخره بزرگ میشن خب البته پارمیس یکم نرمال تره بنظرم

نميدونم چون خودم مخالف اسم سنگينم.ابجيم ١٠روزه زايمان كرده اسم دخترشو گذاشت رها

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...