2777
2789
عنوان

مشاوره

94 بازدید | 21 پست

سلام من یک دوستی دارم این خانوم متاهل هستش و خیلی فعاله. بابت مین فعالیتش توی ایسنتاگرام با یکی از مسئولان شورای شهر شون اشنا شده بابت کار ولی این هم صحبتیا به جایی رسیده که انگار این آقا عاشقش شده. هر دوشون هم متاهلن. از طرفی خانومه به خیال خودشمیخوا ین اقا رو نگه داره تا از طریقش به جایی برسه و نمیخواسته قطع رابطه پیامی کنه باهاش

مردك حالش رو ميكنه و وقتي به هدفش رسيد ميره پي كارش فكر كردي ميزاره اين خانمه به جايي برسه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوری قضیه پیش رفته  از طرفی آقائه خیلی ادم مهمیه توی شهرشون.یه بار به بانه دادن یه سری فرم سوار ماشین اقا شده و متاسفانه این اقا دستشو گرفته و بوسیدش و  جای خصوصی بدنش رو نشون خانومه داده و مجبورش کرده دست بزنه بهش.حالا این خانومه خیلی روحیه ش به هم ریخته س.نمیدونه چیکار کنه.دوستان اگر میشه یه نظر دلسوزانه بدید من جمع بندی کنم راهنماییش کنم

نکنه شورا شهر بابل؟ 😆😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بهش بگو تماسش رو باهاش قطع كنه البته اگه از اين رابطه ناراحته 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نکنه شورا شهر بابل؟ 😆😂😂😂

نه یه شهر دیگه س.این خانومه بدجوری گیر کرده ولی آقائه ولش نمیکنه متاسفانه. چون به من گفت مشکلشو نمیدونم چی جواب بدم بهش که چیکار کنه

همینطوری قضیه پیش رفته  از طرفی آقائه خیلی ادم مهمیه توی شهرشون.یه بار به بانه دادن یه سری فرم ...

دستش رو گرفته و بوس کرده ب درک 

روی جای خصوصیش گذاشته رو کجای دلم بذارم؟😐😑

فقط میگم متاسفم واسه دوستت که خودشم مریضه و وضعش خرااابه و الا اون دست رو باید قطع میکرد😒 

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
همینطوری قضیه پیش رفته  از طرفی آقائه خیلی ادم مهمیه توی شهرشون.یه بار به بانه دادن یه سری فرم ...

مگه ميشه يك خانم و مجبور كرد!!! مگه دختر بچه كه بهش تجاوز بشه!!!! ( ناراحت نشو حس ميكنم داستان ميگي يا ميخواي بري پر بازديد)

مگه ميشه يك خانم و مجبور كرد!!! مگه دختر بچه كه بهش تجاوز بشه!!!! ( ناراحت نشو حس ميكنم داستان ميگي ...

عین واقعیتیه که دیروز براش اتفاق افتاده.میگه گیر کردم توی رودربایستی 

نه یه شهر دیگه س.این خانومه بدجوری گیر کرده ولی آقائه ولش نمیکنه متاسفانه. چون به من گفت مشکلشو نمید ...

بنظر خود شما این الان جای تردید و مشورت داره ک دوستتون منتظر جواب شماس؟؟؟

ببخشید اینو میگم ولی اگه دوستتون آدم نرمالی بود این رابطه رو وقتی قطع میکرد ک کار ب توی ماشین نکشه

بدش نمیاد از ادامه شما نگرانش نباشید😊

بنظر خود شما این الان جای تردید و مشورت داره ک دوستتون منتظر جواب شماس؟؟؟ ببخشید اینو میگم ولی ا ...

میدونم ولی دلم میسوزه بارش شوهرش  خیلی تشویقش میکنه پیشرفت کنه داره درس میخونه کار میکنه االن میگه چیکار کنم اینطوری شد .جای جبرانی نداره واقعا حق با شماس ولی انسان جایز الخطاس