خانوما سرویس قاشق و چنگال جهیزیه رو از این کیف دارا بخرم یا جدا جدا؟ خیلی از اقلام این کیف دارا به نظرم استفاده نمیشن از طرفی خیلی هم گرونن تازه فقط قاشق و چنگالشون به تعداد هست بقیه ش کمتره. خانومایی که تجربه دارین بگین چه مارکی هم بهتره البته قیمت مناسب
ولی این کیفی ها دو نوع اند بعضیا قاشقا مارک نیستن ولی فقط چیدنشون تو کیف ولی اصلشو بگیر
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از اين جعبه چوبيا خريدم ولي از اين استند دارا هموبراي دم دستي ميخوام.ب نظرم براي جهاز چمدوني بگيري بهتره
هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد: روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد. 💜💜💜 (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
یه جعبه ایی بگیر.یه تعدادی دم دستی.البته اگربودجت محدوده چیزایی که واقعا لازمه جنس خوب بردار جدا یه سری ا زون ترم برا استفاده روزانه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
خوب اگر واقعا فکر میکنی نیاز نیست براتم مهم نیست نخر جعبه ایی.الان خیلی چیزا برا دخترا قانون شده.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷