2777
2789
عنوان

مادرای عزیز به تجربتون پزشکیتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢ای وای آخه خیلیام با آیودی باردار شدن که  آمپول چطوره بنظرتون

دکترم گفت قرص یاسمین بخورم عوارضش خییییلی کمه فقط کمی گرونه...نه بابا از آشناها بودن با اینکه آمپول میزدن ولی خارج از رحم باردار شده بودن

باید مواظب بود دیگه که هیچ احتمال خطایی نباشه و نباید زیاد وسایل سنگین برداری

😐 دخترمم با 

یه بار باردار شدم الان خیلی میترسم 

میخوام بهترین راهو انتخاب کنم حداقل استرس نداشته باشم

مراقبت خاصی میخاد میگن ممکن جابجا شه؟؟

گفتم عزیزم هفته اول یکم یجوریه باید ازپله و دویدن وکارهای سخت جلوگیری کنی ولی به مرور که جاش محکم شد دیگه جابجایی نداره فقط نباید زیاد چیزای سنگین برداری

میترسم از کاندوم  نه عزیزم من زایمان سختی داشتم بشدت ترسیدم شوهرمم همین یه دونه ام به زور راضی ...

اگه دیگه نمیخایین بزار ،البت یهو دیدی دلش یک دیگه خاست اونم کاری نداره میری دکترت میدی آیودی رو درمیاره،،من دارم،موقع گذاشتنش یکم درد داشت.

غیر اون خوبه ،البته تا یک ماه باید مواظب باشی‌،بعدشم کار سنگین نکنی.

دکترم گفت قرص یاسمین بخورم عوارضش خییییلی کمه فقط کمی گرونه...نه بابا از آشناها بودن با اینکه آمپول ...

من یه بار اوایل ازدواج یه ماه قرص خوردم اونم روکین 

اما باز حساسیت داشتم و همون ماهم به خون ریزی افتادم 

نمی تونم قرص بخورم

اگه دیگه نمیخایین بزار ،البت یهو دیدی دلش یک دیگه خاست اونم کاری نداره میری دکترت میدی آیودی رو درمی ...

بنظرتون مطمئن پس چرا بعضی خانوما میگن باردار شدیم باهاس 

گفتم عزیزم هفته اول یکم یجوریه باید ازپله و دویدن وکارهای سخت جلوگیری کنی ولی به مرور که جاش محکم شد ...

دکتر گفت آمریکایشو برات میزارم ۱۰ ساله خیالتم راحت باشه 

اونا که باردار شدن مدل هندی بوده که تو مراکز بهداشت میزلرن 

بنظرتون مطمئن پس چرا بعضی خانوما میگن باردار شدیم باهاس 

من ماه شیشم هست ک دارم،خیییلی ها هم هسن ک دارن و راضی ان،خودمم همینطور،آدم خیالش راحته.من قبلا پری منظمی نداشتم الان شده _هر ۲۵روز.

باید هر شیش ماه بری برای چکش،البته اولش

دکتر گفت آمریکایشو برات میزارم ۱۰ ساله خیالتم راحت باشه  اونا که باردار شدن مدل هندی بوده که ت ...

مال منم خارجی بود ولی دقیق نمیدونم چی بود دوسال پیش شوهرم ۱۲۰ گرفته بود با دکتر اینا فک کنم ۵۰۰شد