2777
2789

ما قراره بعد دانشگاه بریم بیرون بچرخیم من دختر ساکتیم هیچی حرفم نمیاد اونم میگه یه چی بگو ولی نمی دونم چی بگم. امشب بهم گفت بشین امشب سوال دربیار موضوع دربیار که فردا ازم بپرسی و با هم حرف بزنیم. ما همکلاسی هستیم بیشترین حرفی که میزنیم درباره ی درس و دانشگاه و بچه هاس. اینکه تازه یه ترمه با هم دوست شدیم و من چیز خیلی زیادی ازش نمی دونم. حالا بهم بگید درباره ی چی باهاش حرف بزنم و چه سوالایی بپرسم ازش

راجب حرفاي روزمره شوخي 

هرچي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراره شوهرت بشه بگو غذا چی دوست داری

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
خب مثلا حرفای روزمره تون چیه؟ 

هراتفاقي كه اونروز افتاده باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای نگو تروخدا ،4تا سیم داشتیم،،طرح شبانه رو فعال میکردیم،شب روز در حال مکالمه بودیم،مگررررر حرفامون تمومی داشت....ایخداااااااا عجب روزایی داشتیم؟

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

ما راجع به احمدی نیاد و موسوی و کلا سیاسی صحبت میکردیم 😂 از خودمون میگفتیم از خانوادمون من بیشتر میپرسیدم الانم هر وقت شوهرم بیاد خونه میپرسم چه خبر بود امروز فلانی چی میکرد راستی فلانی بچه دار شده فلانی زن گرفته فلان کارو قرار بود بکنی انجام دادی ؟ از این قبیل حرفا 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘