2777
2789
عنوان

پروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 63 پست

به نظرم راست گفته.

منم از این متنا یوقتایی میذارم و هیچ منظور دیگه ای ندارم.

واقعا در عجبم از کسایی که با قطعیت میگن منظور داره...شما علم غیب دارید ؟ یا شوهر این خانمو میشناسید؟که راحتم ته دل یکیو خالی میکنید ....من چون خودم اینطوریم میگم که احتمالا راست گفته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای من بودین چکار می کردین

هیچ وقت از بچه هامعکس پروفایل نزاشته ،هر کی پروفایلش و نگاه کنه فکر میکنه مجرده ،همش عکسای تکی از کوه وتفریحات مجردیش 

اینم از این پروفایلش

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
تو هم سن منی ۳تا بچه داری😀خدا حفظشون کنه.من یکی دارم😀سال چند ازدواج کردین؟(فضولم)

فضولم😂😂😂

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

توهم اهنگ پیشوازت بزار میگن هیچ عشقی دنیا مث عشق اولت نیس....😅😅😅😅😅😅

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
هیچ کس بخدا شماها چ حوصله دارین شوهرمن تو گوشیش یچیزایی هس ک اگر بگم همتون دلتون برام میسوزه ولی برا ...

همین‌دیگه‌شوهرت‌رو‌اولویت‌قرار‌‌بده‌چون‌بچه‌میزاره‌میره‌تو‌میمونی‌و‌شوهرت‌تویه‌پیری‌

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
هیچ کس بخدا شماها چ حوصله دارین شوهرمن تو گوشیش یچیزایی هس ک اگر بگم همتون دلتون برام میسوزه ولی برا ...

بگو دیگه مثلا چی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
تو هم سن منی ۳تا بچه داری😀خدا حفظشون کنه.من یکی دارم😀سال چند ازدواج کردین؟(فضولم)

من دوتای اخری‌حسابی پشت سرم هم شدن

پسر اولم ۷سال و نیمه س

دخترم ۲سال

نی نی تقریبا یک‌ماه

پسرم تا ۵.۵ساله یکی یه دونه بود

یهو تو دوسال شدم‌مامان ۳تا🤣🤣🤣

شما جای من بودین چکار می کردین هیچ وقت از بچه هامعکس پروفایل نزاشته ،هر کی پروفایلش و نگاه کنه فکر ...

عزیزم مگه هرکی ازدواج میکنه باید عکس کنار همسرش یا بچش داشته باشه ؟

میدونم چه حسی دارید..ولی انقد منفی بافی چرا ؟

اگه چیز خاصی ازش ندیدی زندگیتو با شک و تردید خراب نکن.

این همه مرد هستن با پروفایل عکس بچه و حلقه ازدواج با همونم میرن خیانت میکنن انگار نه انگار...

خیلیم مثل همسر شما که شبیه برادرمه حتی بعضی دوستاش نمیدونن متاهله ولی سرش تو زندگیشه....