2777
2789
عنوان

پروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا تو جی کا داری منظورش کیه پروفایلای شوهرمنو ببینی چی میگی پس

این‌کار‌نداشته‌باشه‌پس‌کی‌کار‌داشته‌باشه

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
وا تو جی کا داری منظورش کیه پروفایلای شوهرمنو ببینی چی میگی پس

مگه چجورین

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

😁😁😁😁😁

میگفتی آره ارواح عمت😏😏

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دلم میخاااد بکشمشون اخه مرد حساب اگ نمیتونستی فراموشش کنی چرا نگرفتیش ...حالا ک توقلبت بود چراا اومدی دخار مردمو گرفتیی...لنتی ماذا فاذا ...منظور فقط شوهر اسی نیست شاید اون واقعااا خدارو میگه ولی کلا منظورم ب مدل مردای وقیحیه ک هنوزم بعد ازدواج عاشق قبلین😒😒😒😒😒

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
این‌کار‌نداشته‌باشه‌پس‌کی‌کار‌داشته‌باشه

هیچ کس بخدا شماها چ حوصله دارین شوهرمن تو گوشیش یچیزایی هس ک اگر بگم همتون دلتون برام میسوزه ولی برام مهم  نیس فقط بچم بزام مهمه 

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
تو هم پروفایلت بزار مطمانم یه روز میاد و عاشقم میکنه  گفت منظور بگو منظورم امام زمان و ظهور بو ...

⁦👌🏼⁩😆

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
سخت نگیر بعضی وقتا از ی متنی ادم خوشش میاد

دقیقا.

منم خیلی وقتا متنای قشنگ میزارم.

و منظوری هم ندارم

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
تو هم پروفایل بزار حمید دوست دارم برگررررد اگه گفت منظور  بگو منظور لقب خدا بود

وای تو دیگه کی هستی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍