2777
2789
عنوان

خواهشا هر کی میتونه کمکم کنه ....

175 بازدید | 34 پست

سلام عزیزان من الان تقریبا ۷ ماهه اقدام به بارداری کردم تا الان قسمت نشده که مامان بشم واین ماه مجددا در انتظارم

تا حالا که ازمایشات و ... دادم مشکل خاصی نبوده جز کم کاری تیروئید

حالا سوالم اینه میخواستم بیمه تکمیلی شم از طرف محل کار همسرم بیمه تکمیلی میکنن که ماهیانه ۱۸۰ تومن برای دو نفرمون کم میشه بنظرتون بیمه تکمیلی بشم یا نه؟ از طرفی قرار دادهای این بیمه مرداد ماه تمدید میشه و اگر به فرض من این ماه باردار بشم شهریور بدنیا میاد که باز مجبوریم بیمه رو تمدید کنیم که شامل هزینه زایمان بشه

این بیمه مدت انتظار نداره

الان نمیدونم ایا تو دوران بارداری هزینه ها خیلی زیاده؟ بیمه تکمیلی کنم؟ خواهشا جواب بدین

ببخشید طولانی شد

اگه بيمارستان خصوصي ميخواي بري برا زايمان بيمه تكميلي كن وگرنه نه

برای زایمان میرم خصوصی

تمدید این بیمه مرداد ماهه

اگه بفرض من این ماه حامله باشم شهریور نی نی بدنیا میاد دیگه نیازی نیس الان بیمه کنم همون مرداد ماه بیمه میکنم

سوالم اینه هزینه های دوره بارداری حدودا چقدره؟ ایا می ارزه ماهی ۱۸۰ بدم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای زایمان میرم خصوصی تمدید این بیمه مرداد ماهه اگه بفرض من این ماه حامله باشم شهریور نی نی بدنیا ...

عزيزم براي اينكه هزينه زايمان رو بدن بايد از قبل بارداري تحت پوشش بيمه بود

ماه قبل زايمان ك قبول نيست

بیمه تکمیلی خیلی به دردمیخوره,می ارزه,حتما بکن بالاخره آدمیزاده وصدتا مریضی,فقط به بارداری فک نکن میتونی برای همه چی استفاده کنی ازش

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
واقعا کسی نیس کمکم کنه.......😢😔😔😔

باید مدت زمان 3یا 6ماه از زمان بیمه شدنت بگذره تا بیمه هزینه رو بده..

وگرنه همه میرفتن یک ماه بیمه میکردن میرفتن بیمارستان دیگه  

بیمه رو بکن تا بتونی راحت بیمارستان بری، در ضمن بیمه تکمیلی همون موقع نمیده، باید خودت هزینه کنی رسید ببری مدارک ببری بعد یک دوماه ب حساب میریزن

باید مدت زمان 3یا 6ماه از زمان بیمه شدنت بگذره تا بیمه هزینه رو بده.. وگرنه همه میرفتن یک ماه بیمه ...

بیمه تکمیلی ایرانه این بیمه

اخه نوشته بدون مدت انتظار گیج شدم والله