2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

167 بازدید | 9 پست

سلام،میخواستم بدونم کسی زایمان بدون درد داشته؟دهانه رحم چند سانت باید باز بشه تا آمپول بیحسی رو بزنن؟تا قبل آمپول خیلی درد داره؟من دکترم سزارین قبول نمیکنه خیلی استرس دارم.ممنون میشم  کمکم کنین

من اپیدورال انجام دادم از ۶ سانت،  قبلش کاملا قابل تحمل بود. ولی در نهایت بچه من نیومد مجبور به سزارین شدم. ولی اگر زایمانم انجام میشد، اون اول ها که ۱۰ سانت و آماده زایمان بودم اصلا درد نداشتم. اصلا بهش فکر نکن. نترس. برای خودت بزرگش نکن.بعضی ها بدون بیحسی هم راحت زایمان میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.مگه میشه طبیعی درد نداشته باشه!!!ااالبته همه چی بستگی به شکل رحمت داره ماآشنامون سه بار طبیعی بدنیاآورد کوچیک ترین دردی نداشت و خودشم میگه یه کوچولو به خودم فشارآوردم بچه اومدپایبن😁رحمم ۱۰سانت بایدبازبشه خوب قبل بی حسی یه کمی درد دارن دیگهه.ولی دعا میکنم که مدل رحمت اوکی باشه و اینوبدون طبیعی خیلی بهتره تاسزارین

سلام عزیزم.مگه میشه طبیعی درد نداشته باشه!!!ااالبته همه چی بستگی به شکل رحمت داره ماآشنامون سه بار ط ...

خدا از دهنتون بشنوه.خیلی استرس دارم.چون یه سقط داشتم که خیلی درد کشیدم.

یعنی حداقل باید 6 سانت باز بشه تا ببحسی بزنن؟؟

اگ پول داری برو خصوصی سز....من همه کاری کردم طبیعی نشد اخرش سز شدم...فقط سه روز علاف م کردن😥

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!
اگ پول داری برو خصوصی سز....من همه کاری کردم طبیعی نشد اخرش سز شدم...فقط سه روز علاف م کردن😥

متاسفانه بیمارستان خصوصی هم الان قبول نمیکنن.شانس ما گفتن باید طبیعی باشه.تا قبلش خصوصی سزارین قبول میکردن

خدا از دهنتون بشنوه.خیلی استرس دارم.چون یه سقط داشتم که خیلی درد کشیدم.

عزیزم استرستو دور کن چون خیلی به بدنت فشارمیار وسیستم ایمنی بدنتو ضعیف میکنه و دردموقع زایمان رو تشدیدمیکنه فقطوفقط دورش کن.عزیزم همه ممکنه دچار همچین اتفاق بدی بشن پس ناراحت نباش وغصه نخور انشاالله زایمانت کم درد باشه و بچت هم سالموتپلی🤗

یعنی حداقل باید 6 سانت باز بشه تا ببحسی بزنن؟؟

بله. البته من ایران زایمان نکردم و قانون اینجا رو نمیدونم. ولی باید به همین روال باشه. یه همکار دارم که میگفت انقدر دردهای زایمانش خوب و قابل تحمل بود که بدون بیحسی تا آخرش و تحمل کرد و بعد هم زایمان کرد.