2777
2789
من خیلی وقته غذا میدم. از چهارماه و نیم. سیب زمینی، هویج ، ذرت، مرغ و گوشت، نخود فرنگی و میوه جات، ه ...

اونوقت تو ماه ۴ و ۵ خوب وزن اضاف کرده

بچه هام همه دنیای من😚😚
اونوقت تو ماه ۴ و ۵ خوب وزن اضاف کرده

بله بهتر شده. دختر من از وقتی ۴ ماهش شد و یه کم هوشیارتر شد، اصلا دلش نمی خواست شیر بخوره، ازبس کنجکاو بود، حاضر نبود تو بغلم بشینه و سرش و رو به سینه م نگه داره. مجبوری بهش با شیشه شیر میدادم ، به جز شب ها، تو ماه ۴ خیلی کم وزن گرفت، تا آخرهای ماه ۴ دیگه شیرخشک دادم و غذا شروع کردم، کلا دیگه شیر خودمو هم نخورد. بعدش وزن گیریش خیلی بعتر شد به نظرم. الان ۶ ماهشه و ۸.۵ کیلوئه. رشدش خوبه. راضی ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بهتر شده. دختر من از وقتی ۴ ماهش شد و یه کم هوشیارتر شد، اصلا دلش نمی خواست شیر بخوره، ازبس کنجک ...

پسر منم همینطوریه برای غذای سفره خیلی علاقه نشون میده گریه میکنه که بهش بدیم

بچه هام همه دنیای من😚😚
پسر منم همینطوریه برای غذای سفره خیلی علاقه نشون میده گریه میکنه که بهش بدیم

الان چند وقتشه؟ اگر ۴ ماهش تموم شده، میتونی با یه کم لعاب برنج، فرنی با آب جوش نه با شیر شروع کنی. 

به اندازه وعده ای یک قاشق غذاخوری. 

الان چند وقتشه؟ اگر ۴ ماهش تموم شده، میتونی با یه کم لعاب برنج، فرنی با آب جوش نه با شیر شروع کنی.&n ...

الان ۵ ماهشه بهش یه چیزایی دادم سرلاک و اب برنج و پوره 

بچه هام همه دنیای من😚😚