2777
2789
عنوان

دوراهی

106 بازدید | 11 پست

یه خونه ۶۶ متری دو خواب طبقه ۴ بدون آسانسور توی نارمک... یا یه خونه ۱۱۰ متری بزرگ نوساز با آسانسور توی فاز ۸ پردیس 

شما باشین کدومو واسه زندگی انتخاب میکنین

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو دوراهی نمیموندی جای تعجب داشت؟؟از طرفی پردیسان خیلی دوره بخوای از مرکز شهر بری اونجا کلی طول می‌کشه حالا ترافیک تهرانم حساب کن.ولی خب مزیتی ک داره اینه ک هوا آلوده نیس خونه های تازه ساخته.آسانسور داره از دود و شلوغی تهرانم دوره

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
اگه تو دوراهی نمیموندی جای تعجب داشت؟؟از طرفی پردیسان خیلی دوره بخوای از مرکز شهر بری اونجا کلی طول ...

زیاد دور نیست پرته فقط

اگه تو دوراهی نمیموندی جای تعجب داشت؟؟از طرفی پردیسان خیلی دوره بخوای از مرکز شهر بری اونجا کلی طول ...

دقیقا بستگی ب محل کار و اینا هم داره ولی نارمک اونم ۶۶ بدون اسانسور هرگز

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

الان این خونه نارمک مال خودمونه نمیخوایم بفروشیم میخوایم رهن بدیم بریم؟ اونجا آسانسور دار بزرگ بگیریم

زیاد دور نیست پرته فقط

ن همچنین پرت نیس من دوبار رفتم برا خودش کلی مرکز خرید داره و اینکه من فک میکردم هیچی ندارم و لی امکاناتش بد نبود ولی خب بستگی ب خودت داره

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
ن همچنین پرت نیس من دوبار رفتم برا خودش کلی مرکز خرید داره و اینکه من فک میکردم هیچی ندارم و لی امکا ...

آخه داخل خود پردیس نیست فازاش پرته مثل فاز ۸ و فاز ۱۱ و ۹ و ... انگار وسط کوهها چندتا آپارتمان ساختن