2777
2789
عنوان

چه کارکنم به کار همکار عقده ایم

377 بازدید | 29 پست

ازاول باهم اصلا صحبت دوستانه نداشتیم یه بار هم خاسته زیرابموبزنه که جوابشو خوب گرفته

من سرماخوردم بدجور،ایشونم بیرون بود اومده پنجره طرف خودش رو باز کرده منم پالتوموتن کردم بعدبیس دیقه گفتم لطفا ببند پنجره رو سرمامیاد ،میگه میخام هوا عوض شه ...(هوای داخل بخاطر اینکه رادیاتورها خاموشه خوبه وهمم که نفر تو طبقه زیاده اکسیژن کم میاریم) ازساعت 12بازه تاالان که ساعت 15

خیلی ادم لجیه

بنظرتون چکارکنم؟

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

اه منم از همكارم بدم مياد

همكار تو زنه يا مرد؟

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنه 

با زن ك راحت ميشه كنار اومد

واسه من يه پسر زبون نفهمه

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
اخه سرماخوردم کسی هم نیس ازم پرستاری کنه تو شهر غریب

درکت می کنم 

همکار دور از جون خانم نفهم داشتن خیلی زجر اوره مخصوصا اینکه رتبه کاری ادم بالاتر هم باشه دیگه هیچی

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید
درکت می کنم  همکار دور از جون خانم نفهم داشتن خیلی زجر اوره مخصوصا اینکه رتبه کاری ادم بالاتر ...

حالاچکارکنم برم ببیندم یا ...؟

اونا پیمانکاربودن من رسمی بودم الانم که الانه انگار میخم تو چششون

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد