2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن قداست داره برای سایه بالاسر بودنش باید مرد باشی نه فقط نرررر

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خاک توسرت بااین شوهر کردنت آجی 😐😐 برادر پنج ساله ام گفتم چرا داداشی  یدونه برای من ماشین کن ...

الهیییییی خوب ماشین کنترلی میخواد بچه 😁😁❤💘

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
الهیییییی خوب ماشین کنترلی میخواد بچه 😁😁❤💘

واقعا حق داشت انتظار داشت براش چیزی بخریم ولی یادم میرفت همم دیده بود شوهر دختر عموم برای پسرعموم که همسنن خریده اینم انتظار داشت 

ازاین به بعد هرسری میرم یه چیزی براش میخریم 

فریبی که مارا خرسند می‌کند بیش از صد حقیقت برایمان ارزش دارد.  از الکساندر پوشکین شاعر روس 

بتاز ای چابک سوار هم بابام بهم گفت قبل پایان نامه دادن 😁😁😁😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

وقتی برادر عزیزم برای آخرین بار از پیشم رفت یه نگاهی معنادار کرد و هی ماکه رفتیم آبجی وپشتش یه لبخند واشک تو چشماش

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
واقعا حق داشت انتظار داشت براش چیزی بخریم ولی یادم میرفت همم دیده بود شوهر دختر عموم برای پسرعموم که ...

چ خواهر خوبی😋😋

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...