2777
2789

خانما خودتون یا اطرافیانتون هیچ وقت درگیر سرطان روده و کیسه کلستومی شدین؟؟

مامان من سرطان روده داشتن،دکتر همون قسمت از روده که درگیر شده بود خارج کردن و به مدت ۳ ماه روده را آوردن روی شکم که فعلا داخل کیسه کلستومی تخلیه بشه تا دوباره عمل بشن و روده برگرده سر جاش

الان مامانم همش درد و دلپیچه و معذرت میخام اسهال داره.کسی بوده اینطوری شده باشه؟یعنی این اسهال و دلپیچه طبیعیه تا وقتی که روده بیرونه یا مشکلی داره خدایی نکرده؟؟درضمن روده بزرگشونه

توروخدا هرکس تجربه ای داره راهنمایی کنه.ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قبل عمل این مشکل رو نداشتن؟ خب عزیزم چون روده بزرگ درگیر شده و چون نمیتونه آب رو بازجذب کنه م ...

ن عزیزم قبل از عمل برعکس همش یبوست داشتن.ولی بعد از عمل همش اسهال و دلپیچه

بابابزرگ من عمل شد حدود شش سال پیش.بعد از عمل دومـ خوب میشه نگران نباش.کلا غذاهای ابکی باید بخوره طبیعیه اسهالش..اصلا برنجی اینا ندین.فقط پوره ابکی

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
ن عزیزم قبل از عمل برعکس همش یبوست داشتن.ولی بعد از عمل همش اسهال و دلپیچه

عزیزم علائمش تو افراد مختلفه بعضیا قبل عمل یبوستی میشن بعضیا اسهالی

الانم که شکر خدا روند درمان داره انجام میشه پس اصلا نگران نباشید.