2777
2789
عنوان

👶اندازه ی دقیق فرنی میخوام 👶

93 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

تو سایتا نوشته:

آرد برنج      یک قاشق غذاخوری

آب              یک فنجان

شیر خشک  یک پیمانه

ولی پسر من الان چهار ماه و سه هفتشه میخوام تازه شروع کنم درحد دوقاشق مرباخوری بهش بدم این یه پیاله ی پر فرنی میده مجبورمیشم بریزم دور

اندازه هاشو چجوری کمتر کنم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو دیگه کمتر از اون بریزی میسوزه بفیشو خوذت باید بخوری .خخخ عادت کن به خوردن اضافه غذا نی نی جون

😋😋😋😋😋😋

نه بی مزس

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
چرا از الان میخای شروع کنی زوده که

دکتر گفت پسرم دوکیلو دنیا اومده البته وزنگیریش رو نموداره ولی ریزه 

دوستام هم چندتاشون از ۴ شروع کردن بچه هاشون تپلی و خوش غذان دیگه کم کم میخوام شروع کنم

مقدارهرکدومو بکن یک چهارم اگه قابلمه خیلی کوچیک داری 

البته من آب 1لیوان میریختم تا بیاد جمع بشه و بخاد بسوزه پخته فرنیش

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
مقدارهرکدومو بکن یک چهارم اگه قابلمه خیلی کوچیک داری  البته من آب 1لیوان میریختم تا بیاد جمع ب ...

یعنی همه یک چهارم فقط آبش همون اندازه که تبخیر شه؟

شما از چند ماهگی شروع کردی

اگه مقدارشو کم کنی همش میچسبه به قابلمه این هم که میگی خیلی نمیشه که درحد دوقاشقه  یه بارامتحا ...

اره امروز درست کنم ببینم چی میشه

تو یخچال نمیشه نگه داشت که اگه غروب درست کردم شب گرمش کنم دو قاشقم شب بدم بدون شیرخشک

یعنی همه یک چهارم فقط آبش همون اندازه که تبخیر شه؟ شما از چند ماهگی شروع کردی

بله.

منم بعد واکسن 4ماهگی دکتر گفت شروع کن چون بچم رفلاکس داشت

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
اره امروز درست کنم ببینم چی میشه تو یخچال نمیشه نگه داشت که اگه غروب درست کردم شب گرمش کنم دو قاشقم ...

کلا غذای بچتو سعی کن تازه بهش بدی گرم و سردشدن غذا باعث از بین رفتن خواصش میشه 

من دکتر به خودم هم گفت از زمان بارداری تا پایان شیردهی غذای مونده نخور که مجبور بشی گرمش کنی 

ولی یه بارش چیزی نمیشه

اخه من یه جاخوندم نوشته بود معده بچه رو بایداز نوزادی تربیت کرد چون طبع بدن با همین مشخص میشه هر مریضی هم ادم داشته باشه از همین تغذیه بچگیه بخاطرهمین روی تغذیه بچه خیلی حساسم دکترهم یه چیزی بگه بازهم تحقیق میکنم 

کلا غذای بچتو سعی کن تازه بهش بدی گرم و سردشدن غذا باعث از بین رفتن خواصش میشه  من دکتر به خود ...

شما چندماهگی شروع کردی

اره امروز درست کنم ببینم چی میشه تو یخچال نمیشه نگه داشت که اگه غروب درست کردم شب گرمش کنم دو قاشقم ...

فعلاواسه ماه اول دو وعده بهش نده . فقط هر چی میده صبح بده . دو وعدش نکن چون قرار نیس با اونا سیر بشه اول شیر خودت بعد غذا کمکی .