2777
2789

چی کار میکنید که در اوج عصبانیت، صداتون روشون بلند نشه، چون وقتی دیگه کارد به استخوان آدم میرسه، یه لحظه کنترلشو آدم از دست میده، چی کار میکنید این حالت پیش نیاد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید صحنه رو ترک کنب.ولی در مرد بچه و شوهرم بیشتر عصبانی میشم کنترل هم ندارم.

اکثرا مواقع همین کار رو میکنم. امروز از دستم در رفت، الانم خیلی ناراحتم.😔

من نمیتونم کنترل کنم حتما بابد حرفمو بزنم اخرشم دعوا کتک کاری 😐

با خانوادمم باسه قهرمیکنم میگم مبرم خونمون اونام هی منت کشی میکنن 😃😃😂

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من نمیتونم کنترل کنم حتما بابد حرفمو بزنم اخرشم دعوا کتک کاری 😐 با خانوادمم باسه قهرمیکنم میگم مبر ...

پدر مادرت از دستت ناراحت نمیشن؟

پدر مادرت از دستت ناراحت نمیشن؟

نه 😂😂

خودم قهرمیکنم خودمم اشتی میکنم هیچی نمیگن ها سر ی حزف الکی مثلد داداشم ب دخترم بگه یا بابام ی چی بگه ناراحت بشم دیگه واویلاس نمیتونم جلو خودمو بگیرم 😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من نمیتونم کنترل کنم حتما بابد حرفمو بزنم اخرشم دعوا کتک کاری 😐 با خانوادمم باسه قهرمیکنم میگم مبر ...

چقدقهرویی خدابه دادخونواده ت برسه ماهم توخونواده مون ی نفرمثل شماداریم دیگه دیوونمون کرده اینقدرکه بایدحواسمون باشه ی چیزی نگیم که ناراحت شه

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
من هرچی دم دستم باشه بیشتر گوشیم میکوبم به دیوار یا پرت میکنم 😁😁  خیلی هم عصبانی باشم خودمو ...

خدایا با کیا دارم مشورت میکنم من😐😐🤣🤣🤣