2777
2789

بعضی ی ها تاپیک میزنن و یه موضوع الکیو اینقد کشش میدن برا اینکه پر بازدید شه ولی من تو تایپیکم همه چیو پشت سرهم گفتم چون واقعا میخوام کمک بگیرم از دوستان و منو راهنمایی کنن

ولی چرا به دادم نمیرسین😨😞😢

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه تو یه خط بگی مشکلت چیه؟ 

تو یه خط خلاصه نمیشه، تایپیک قبلیم همه چیو قشنگ توضیح دادم

از این که بین من و داداشم فاصله افتاده خیلی ناراحتم و چون زمان زیادی میگذره پشت تلفن هم نمیشه حلش کرد، ولی دوس ندارم رابطمون سردتر از این شه، تا حالا هیچوقت پیش نیومده بود اینمه از هم فاصله بگیریم مخصوصا الان که حامله امو دوس ندارم کسی ازم ناراحت باشه

اللهم عجل لولیک الفرج

چرا دعواهاتونو ب داداشت میگی ؟

دوم اینکه از کجا میدونی شاید داداشتو زن داداشت تحت فشارش گذاشته اونم گفته دعواتونو 

سوم اینکه زنگ بزن

چهارم اینکه یکمی پر توقع هستی 😖

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

توقعتو کم تر کن اینکه رفتن فلان جا و ب شما نگفتن شاید عجله ای بوده موقعیت نبوده ... بعضی وقتا بیخیال شو چون خیلی اذیت میشی بلاخره هر کسی زندگی خودشو داره 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
عزیز دلم غصه نخور مشخصه  ک ادم مهربونی هستی

کاش منم میتونستم یکم سنگدل باشم و مهم نباشه کسی ازم ناراحته ولی همیشه خودم ناراحت کردم تا ناراحتی بقیه رو نبینم

اللهم عجل لولیک الفرج